Microsoft heroverweegt en zal, na te hebben geluisterd naar gebruikers en hun klachten, Bing niet dwingen om de zoekmachine te zijn in Office 365 ProPlus

Inhoudsopgave:

Microsoft heroverweegt en zal, na te hebben geluisterd naar gebruikers en hun klachten, Bing niet dwingen om de zoekmachine te zijn in Office 365 ProPlus
Microsoft heroverweegt en zal, na te hebben geluisterd naar gebruikers en hun klachten, Bing niet dwingen om de zoekmachine te zijn in Office 365 ProPlus
Anonim

Het is bij iedereen bekend dat Microsoft een browser heeft, Bing, die verre van in staat is om te concurreren met Google en nee, we hebben het niet over kwaliteit, over of de een of de ander beter werkt. Wat betreft aanwezigheid op de markt heeft Google een goed voordeel.

Daarom dacht Microsoft destijds dat een goede manier om gebruikers van Bing te laten houden, zou kunnen zijn om het verplicht te stellen. Gebruik je Office 365 ProPlus? In dat geval zou Bing de standaardzoekmachine worden die in Chrome wordt gebruiktEen besluit dat, vanwege de controverse die is ontstaan, uiteindelijk is afgewezen.

Bing heeft nog toekomst?

bing
bing

Ten slotte zal het Amerikaanse bedrijf Office 365 ProPlus-klanten niet dwingen om Bing als zoekmachine in Chrome te gebruiken. Een beslissing weergalmde op hun techcommunity-website.

Het bedrijf erkent de verkeerde beslissing en geeft nu toe dat beheerders beslissingsbevoegdheid zullen hebben De mogelijkheid om de Microsoft Search in Bing-extensie te installeren op de apparaten die in een bedrijf worden gebruikt, zal iets optioneel zijn. Dit zijn de wijzigingen die Microsoft doorneemt:

  • De browserextensie Microsoft Search in Bing wordt niet automatisch geïmplementeerd met Office 365 ProPlus.
  • Via een nieuwe optie in het Microsoft 365-beheercentrum kunnen beheerders ervoor kiezen om debrowserextensie in hun organisatie te implementeren via Office 365 ProPlus.
  • Op korte termijn zal Office 365 ProPlus de browserextensie alleen uitrollen naar apparaten die lid zijn van AD, zelfs binnen organisaties die zich hiervoor hebben aangemeld. In de toekomst zullen we specifieke instellingen toevoegen om de implementatie van extensies op onbeheerde apparaten te regelen.

Microsoft's beslissing om de Microsoft Search Bing-extensie te installeren op elk systeem met Office 365 ProPlus om van Bing de standaardzoekmachine te maken verwekte de woede van gebruikersdat forums zoals Reddit of Github had hun ongenoegen geuit over een beleid dat zij als beledigend beschouwden.

Plannen om deze extensie te installeren troffen aanvankelijk gebruikers in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, India, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, hoewel andere markten later zouden worden vrijgegeven. Een verlenging die ze van plan waren in februari te starten.

Office 365 ProPlus is het Microsoft Office 365-abonnement waarmee u kunt beschikken over de nieuwste tools voor productiviteit, samenwerking, naleving en Business Intelligence (BI), die regelmatig worden bijgewerkt. Een tool voor pc en Mac met de volgende kenmerken:

  • Office op al je apparaten. Je beschikt over de reeds bekende applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc.; altijd tot uw beschikking en waar u ze nodig heeft.
  • Verbeterde tools voor beveiliging en naleving. Krijg tools om er gemakkelijker voor te zorgen dat communicatie veilig is en voldoet aan het nalevingsbeleid van de regelgeving.
  • Implementeer het zoals je wilt. Gebruik uw eigen tools voor implementatie op locatie, of ga naar de Office 365 online service en ontvang niet-verstorende updates.
  • Bevat bekende Office-tools, altijd up-to-date: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Skype voor Bedrijven en meer. En Office op pc en Mac, evenals iOS-, Android- en Windows-tablets en -telefoons; elke gebruiker kan Office op 5 computers, 5 tablets en 5 telefoons installeren.
  • Biedt opslag en delen van bestanden met OneDrive for Business, waardoor elke gebruiker 1 TB persoonlijke cloudopslag krijgt die overal toegankelijk is en wordt gesynchroniseerd met uw pc of Mac voor offline gebruik.

Populair onderwerp