Microsoft brengt Build 19041.84 uit voor Slow Ring insiders om de 20H1-tak verder te verfijnen

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 19041.84 uit voor Slow Ring insiders om de 20H1-tak verder te verfijnen
Microsoft brengt Build 19041.84 uit voor Slow Ring insiders om de 20H1-tak verder te verfijnen
Anonim

Microsoft blijft werken zodat de lente-update, die we kennen als de 20H1-tak van Windows 10, tot wasdom komt. En in die zin v alt een groot deel van de verantwoordelijkheid om dit te bereiken op de compilaties die het continu uitbrengt in de verschillende ringen die deel uitmaken van het Insider-programma voor Windows.

Een programma dat nu een nieuwe compilatie krijgt, dit keer binnen de Slow Ring. Dit is Build 19041.84, die wordt geleverd met patch KB4539080, een update om de komst van Windows 10 in de 20H1-tak te ondersteunen en die nu wordt aangeboden voor Insiders in de Slow Ring, nieuwigheden die eerder zijn geslaagd via de Snelle Ring.

Verbeteringen en bugfixes

update
update

De cumulatieve update is aangekondigd op de Microsoft-ondersteuningspagina en op het Twitter-account van het Insider-programma. Een compilatie die beveiligingsverbeteringen aanbrengt in de browsers van Microsoft en gaandeweg enkele door gebruikers gemelde bugfixes toevoegt. Dit is de changelog:

  • Voegt beveiligingsupdates toe voor Microsoft Edge, Internet Explorer, Windows App Platform en Frameworks, Microsoft Graphics Component, Windows Input and Composition, Windows Media, Windows Shell, Microsoft Scripting Engine, Windows Fundamentals, Windows Management, Windows Virtualization, Windows Peripherals, Windows Network Security and Containers, Windows Storage and Filesystems en Windows Server.
  • Biedt een oplossing voor het probleem waarbij in bepaalde gevallen, nadat Windows een geplande taak heeft uitgevoerd tijdens een onderhoudsvenster, PC een opstartstatus kan krijgen na installatie van Build 19041.21 (KB4535550).

Voor meer informatie over opgeloste beveiligingsproblemen, kunt u de Security Update Guide raadplegen.

Bekende problemen

Insider
Insider
  • Gebruikers van Narrator en NVDA die op zoek zijn naar de nieuwste Chromium-gebaseerde versie van Microsoft Edge kunnen wat problemen ondervinden bij het browsen en het lezen van bepaalde webinhoud. De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Eerdere Microsoft Edge-gebruikers worden niet be├»nvloed. NVAccess heeft een NVDA 2019.3 uitgebracht die het bekende probleem met Edge oplost.

Als je deel uitmaakt van de Slow Ring binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update" Een update die vooral gericht is op het verbeteren van de prestaties van het besturingssysteem.

Populair onderwerp