Facebook waarschuwt gebruikers van zijn app op Windows 10: de app stopt met werken op 28 februari

Inhoudsopgave:

Facebook waarschuwt gebruikers van zijn app op Windows 10: de app stopt met werken op 28 februari
Facebook waarschuwt gebruikers van zijn app op Windows 10: de app stopt met werken op 28 februari
Anonim

Een van de klachten van gebruikers bij het zoeken en vinden van applicaties in de Microsoft Store is de heersende stoornis die het moeilijk maakt om het type of de gewenste app en hun kwaliteit te vinden,ver beneden die aangeboden door concurrerende alternatieven zoals de App Store van Apple of de Play Store van Google.

Er zijn maar weinig applicaties en hun kwaliteit v alt in veel gevallen op door afwezigheid. Het kan het geval zijn van de officiële Facebook-applicatie voor Windows 10, voor velen van nogal discutabele kwaliteit. Een app die het bedrijf nu verwijdert uit de Microsoft Store

Het stopt met werken op 28 februari

Facebook
Facebook

Facebook is van plan hun app uit de Microsoft Store te verwijderen Dat volgt uit de e-mail die actieve gebruikers van de Facebook-app ontvangen. Een mededeling om hen op de hoogte te stellen van het voornemen van het bedrijf om de app te verwijderen:

Het verrassende is dat Facebook niet van plan lijkt zijn applicatie te vervangen, dus degenen die de app tot nu toe hebben gebruikt om toegang te krijgen tot het sociale netwerk, hebben geen andere keuze dan het inkomen te via de webversie van het populaire sociale netwerk.

Aan het einde van 2018, een moeilijk jaar, zagen we hoe Facebook worstelde toen bekend werd dat het Microsoft en andere grote bedrijven toegang had gegeven tot de privégegevens van gebruikers zonder hun toestemming en sindsdien hebben we nieuws van alle soorten met betrekking tot het bedrijf van Mark Zuckenberg , van zijn inzet voor AI of zijn voornemens om advertenties te verkopen.

De Facebook-app kan nog steeds worden gedownload via deze link, maar vanaf 28 februari is hij niet alleen niet meer beschikbaar, maar ook onbruikbaar, zelfs als je hem hebt geïnstalleerd.

Populair onderwerp