Microsoft geeft de bug in Windows 10 Search toe en zorgt ervoor dat deze voor de meeste gebruikers al is verholpen

Inhoudsopgave:

Microsoft geeft de bug in Windows 10 Search toe en zorgt ervoor dat deze voor de meeste gebruikers al is verholpen
Microsoft geeft de bug in Windows 10 Search toe en zorgt ervoor dat deze voor de meeste gebruikers al is verholpen
Anonim

Heb je de afgelopen uren fouten opgemerkt bij zoekopdrachten in Windows 10? Als het antwoord ja is, kun je gerust zijn. Je bent niet de enige die lijdt aan de fout. Uw geval is geen op zichzelf staand geval en in feite herkent Microsoft al een bug die ervoor zorgt dat zoekopdrachten een leeg resultaat opleveren.

We raken gevaarlijk gewend aan Windows 10 met fouten en uitvoeringsfouten en Windows Search, Windows Search, is deze keer opnieuw de hoofdrolspeler. Als we al zagen hoe ze eerder een overmatig verbruik van de computerbronnen hadden veroorzaakt, nu geeft deze functie een leeg resultaat terug

Lege zoekopdrachten

Zoeken
Zoeken

Bij het uitvoeren van een zoekopdracht in Windows Search, geeft de tool lege resultaten terug Het maakt niet uit of we zoeken naar toepassingen, bestanden, documenten of bepaalde inhoud op internet. Het resultaat is in alle gevallen hetzelfde en het lijkt erop dat Microsoft het probleem al herkent, een bug geworteld in Bing.

De bug deed zich voor op computers met de laatste twee versies van Windows 10: Windows 10 May 2019 Update en November 2019 Update De bug die werd veroorzaakt bij het gebruik van Search for Integrated Windows, de resultatenvak wordt zwart of wit weergegeven. Een opvallende bug, want het zoeken mislukte, of de computer nu wel of niet met internet is verbonden.

Een eerste oplossing die door de getroffenen werd ontdekt, meldde dat het uitschakelen van de integratie van Microsoft Bing in Windows Search door toegang tot het Windows-register de bug oploste. Maar Microsoft heeft het blijkbaar al voor alle gebruikers gerepareerd, een oplossing die blijkbaar opnieuw moet worden opgestart om van kracht te worden.

Raam 1231894 1920
Raam 1231894 1920

Het probleem heeft volgens Microsoft te maken met cloudbeheer en de tussenkomst van een bedrijf waarmee het samenwerkt. Blijkbaar het is allemaal te wijten aan het werk van een "derde netwerkglasvezelprovider" die Windows Search beïnvloedde, waardoor zoekopdrachten in Windows 10 werden voorkomen.

Microsoft heeft naar verluidt wijzigingen aangebracht in zoekopdrachten die lokaal worden uitgevoerd door wijzigingen aan te brengen op hun servers. Deze verbeteringen worden niet aan de gebruiker gecommuniceerd, dus uw applicatie vereist geen tussenkomst van de gebruiker zodat de gebruiker geen macht heeft over de wijzigingen op dezelfde manier als hij dat niet hoeft te doen installeer een patch om de bug in de zoeksoftware op te lossen.

Populair onderwerp