Kan een vernieuwd Action Center worden geleverd met Windows 10X en de Surface Duo? Sommige indicaties wijzen op deze manier

Inhoudsopgave:

Kan een vernieuwd Action Center worden geleverd met Windows 10X en de Surface Duo? Sommige indicaties wijzen op deze manier
Kan een vernieuwd Action Center worden geleverd met Windows 10X en de Surface Duo? Sommige indicaties wijzen op deze manier
Anonim

De komst van de Surface Neo, tegen het einde van 2020, betekent de komst van een nieuwe versie van Windows die een nieuw type product met twee schermen ondersteunt. Windows 10X is de naam die een versie zal krijgen die nog in ontwikkeling is, maar waarvan beetje bij beetje enkele details bekend worden

En in dit geval is het het vernieuwde "Activiteitencentrum" dat Windows 10X zou uitbrengen, een ruimte die het voor de gebruiker gemakkelijker zou maken om toegang te krijgen tot bepaalde basisfuncties en deze te bedienen van de apparatuur. Een verandering die gepaard zou gaan met verbeteringen in de gebruikersinterface met veranderingen in het vergrootglas of de vertellerfunctie, om maar twee voorbeelden te noemen.

Duidelijkere en gemakkelijkere toegang

Concept
Concept

Dankzij een LinkedIn-profiel heeft Windows Latest afgeleid dat de komende versie van Windows voor apparaten met twee schermen mogelijk een nieuw meldingssysteem en "Activiteitencentrum" uitbrengt. gepaard gaan met verbeteringen in de toegankelijkheid. In feite verbeeldt het concept op deze lijnen, waar we het toen al over hadden, een mogelijk eindresultaat.

Om deze verbetering te bereiken, zou Microsoft werken aan de implementatie van een functie die zou variëren afhankelijk van de context op de meldingsconfiguratiepagina waarvan het doel zou zijn om het beheer van meldingen te vereenvoudigen in Windows 10X.

actiecentrum
actiecentrum

Het doel zou zijn om de gebruikerservaring te verbeteren bij het openen van Microsoft's "Action Center". Met de verbeteringen wordt ernaar gestreefd dat basisfuncties van de apparatuur zoals volumeregeling, batterijniveau of schermhelderheid op een duidelijke en eenvoudige manier toegankelijk zijn.

In Windows 10 zagen we de komst van het "Activiteitencentrum" dat we vandaag kennen en dat toegankelijk is vanuit de taakbalk door te zoeken naar het bijbehorende pictogram en dankzij welke je hebt toegang tot verschillende aspecten van ons team. Een centrum dat, hoewel het het vorige activiteitencentrum, dat omgedoopt werd tot "Beveiliging en Onderhoud", de jaren heeft voorbij zien gaan zonder een renovatie die nu meer dan aan te raden is.

Windows 10X is misschien wel het ideale raamwerk om een nieuw ontwerp te zien, een versie van Windows waarin we bijvoorbeeld zagen hoe nieuwe dynamische wallpapers zouden komen en waarmee Microsoft wil een boost geven aan de nieuwe apparaten die het al op de lanceringshelling heeft.

Populair onderwerp