Build 19555.1001 komt naar Windows 10 om problemen met USB 3.0-schijven en cloudgebaseerd herstel op te lossen

Inhoudsopgave:

Build 19555.1001 komt naar Windows 10 om problemen met USB 3.0-schijven en cloudgebaseerd herstel op te lossen
Build 19555.1001 komt naar Windows 10 om problemen met USB 3.0-schijven en cloudgebaseerd herstel op te lossen
Anonim

Microsoft gaat door met het oppoetsen van de aanwezige bugs in Windows 10 en een paar uur geleden heeft het zojuist een nieuwe build uitgebracht in de Fast Ring binnen het Insider-programma voor Windows. Dit is Build 19555.1001, een build die bugfixes en enkele opmerkelijke verbeteringen toevoegt.

Aangekondigd op de Windows Blog, Build 19555.1001 biedt oplossingen voor degenen die problemen hadden met schijven aangesloten via USB 3.0 en voor iedereen die op dat moment bugs tegenkwam om te gebruiken de optie van cloud recovery toen ze de pc gingen resetten.

Algemene wijzigingen, fixes en verbeteringen

Bouwen
Bouwen
 • Een bug opgelost die aanwezig was en ervoor zorgde dat sommige externe USB 3.0-schijven niet meer reageerden met opstartcode 10 nadat ze waren aangesloten.
 • De cloudhersteloptie voor Reset pc werkt nu correct in deze build.
 • Probleem opgelost waarbij ARM64-apparaten niet konden updaten naar de vorige build.
 • De beschermingsgeschiedenis bijgewerkt in de Windows Security-app om een laadindicator weer te geven in gevallen waarin het laden langer duurt dan verwacht.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het moderne afdrukdialoogvenster het afdrukvoorbeeld in bepaalde gevallen niet correct weergaf met enkele recent uitgebrachte builds.
 • Er is een probleem opgelost waardoor het "Startmenu" en apps niet konden worden geopend totdat explorer.exe opnieuw is opgestart na het vergrendelen en vervolgens ontgrendelen van apparatuur tijdens het luisteren naar muziek.
 • Een uitlijningsprobleem opgelost met schakelaars in het pad "Windows Update > Geavanceerde opties" in het geval dat bepaalde beleidsregels waren in- of uitgeschakeld.

Bekende problemen

Problemen
Problemen
 • BattlEye en Microsoft hebben incompatibiliteitsproblemen ontdekt als gevolg van veranderingen in het besturingssysteem tussen sommige Insider Preview builds en bepaalde versies van BattlEye anti-cheat software. Om Insiders te beschermen die deze builds mogelijk op hun pc hebben geïnstalleerd, hebben we een compatibiliteitsbeperking op deze apparaten geplaatst, zodat ze geen getroffen builds van Windows Insider Preview aangeboden krijgen.
 • Bewust van het probleem dat van invloed is op Narrator- en NVDA-gebruikers die de nieuwste versie van Chromium-gebaseerde Microsoft Edge gebruiken, kunnen enige problemen ondervinden bij het navigeren en lezen van bepaalde inhoud op het web. Oudere Microsoft Edge-gebruikers worden niet beïnvloed.
 • Er wordt onderzoek gedaan naar het feit dat het updateproces gedurende lange perioden vastloopt bij het installeren van een nieuwe build.
 • Er wordt onderzoek gedaan naar berichten dat sommige Insiders niet kunnen updaten naar nieuwere builds met error 0x8007042b.
 • Beoordelingsrapporten dat sommige Insiders niet kunnen updaten naar nieuwere builds met error 0xc1900101.
 • De sectie Privacydocumenten heeft een gebroken pictogram.
 • Het iME-kandidaatvenster voor Oost-Aziatische IME's (Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees en Japans IME's) wordt soms niet geopend. Ze onderzoeken rapporten. Als een tijdelijke oplossing als u dit tegenkomt, verschuift u de focus naar een andere app of bewerkingsgebied en terug naar het origineel en probeert u het opnieuw. Als alternatief kunt u naar Taakbeheer gaan en de taak "TextInputHost.exe" beëindigen op het tabblad Details, en het zou daarna moeten werken.
 • Meldingen van bepaalde apparaten die niet in de sluimerstand gaan, worden onderzocht. Ze hebben de hoofdoorzaak geïdentificeerd en werken aan een oplossing voor een aanstaande update. Als uw apparaat wordt beïnvloed, zou handmatige activering moeten werken (Start > Aan/uit-knop > Slaapstand).

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die de weg bereidt voor een update die nog bijna een jaar duurt.

Populair onderwerp