Microsoft heroverweegt en zal een patch uitbrengen om de bug in Windows 7 te corrigeren die de achtergrond verwijdert

Inhoudsopgave:

Microsoft heroverweegt en zal een patch uitbrengen om de bug in Windows 7 te corrigeren die de achtergrond verwijdert
Microsoft heroverweegt en zal een patch uitbrengen om de bug in Windows 7 te corrigeren die de achtergrond verwijdert
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we hoe een bug verscheen in Windows 7, een bug die ervoor zorgde dat de computers van sommige gebruikers de achtergrond volledig zwart maakten, met het probleem dat het opnieuw werd gegenereerd, zelfs als de computer is uitgeschakeld of opnieuw gestart Een fout die niet belangrijker zou zijn, ware het niet dat de ondersteuning van Windows 7 een paar dagen geleden was beëindigd.

Het einde van de ondersteuning betekent dat het ontwikkelaarsbedrijf, in dit geval Microsoft, niet verplicht is om nieuwe updates of patches uit te brengen, inclusief beveiliging, in het geval van mogelijke storingen die zich voordoen. Maar gezien de uitzonderlijke aard van de zaak, de korte tijd die is verstreken sinds het einde van de ondersteuning en vanwege klachten van gebruikers, heeft Microsoft besloten om uitzonderlijk een patch uit te brengen om dezebug op te lossen.

Een oplossing voor iedereen

Windows 7
Windows 7

Het probleem deed zich voor na het installeren van de update met patch KB4534310. Sindsdien de achtergrond die de getroffenen op de pc hebben, is vervangen door een zwart scherm Sommige gebruikers zijn zelfs teruggekeerd naar het instellen van hun gebruikelijke achtergrond en ze beweren dat de fout zich herha alt wanneer u herstart de pc of start hem opnieuw op.

In eerste instantie waarschuwde Microsoft dat alleen gebruikers met de ESU-licentie (Extended Security Update) toegang zouden hebben tot een update om de bug te verhelpen. Een beslissing die tot klachten heeft geleid van de getroffenen, van wie velen geen uitgebreide betaalde licentie hebben, en die Microsoft mogelijk heeft gemotiveerd om een update voor iedereen uit te brengen.

Microsoft legt het uit op de ondersteuningspagina. De patch die de bug verhelpt die ervoor zorgt dat de achtergrond van het zwarte scherm verschijnt, zal worden vrijgegeven via een gratis update die volgende maand voor alle gebruikers van Windows 7 wordt uitgebracht. update.

Het probleem, en hier hebben de getroffenen gelijk, komt niet van een externe dreiging of het simpele verstrijken van de tijd, maar is te wijten aan een uitgelokte mislukking (nog een andere) p of een update van Microsoft, dus het is logisch dat het bedrijf met de oplossing van het probleem werkt, ook al is het buiten bereik.

Populair onderwerp