De Xbox Series X is te zien op enkele veronderstelde echte afbeeldingen die de connecties onthullen

Inhoudsopgave:

De Xbox Series X is te zien op enkele veronderstelde echte afbeeldingen die de connecties onthullen
De Xbox Series X is te zien op enkele veronderstelde echte afbeeldingen die de connecties onthullen
Anonim

We weten niet of we over een paar dagen de aankondiging van de PlayStation 5 zullen hebben, maar we weten wel dat met Kerstmis 2020 de zwaarden in de consolemarkt het hoogst zullen zijn. Sony's console zal vanaf dat moment moeten duelleren met Microsoft's Xbox Series X, de krachtigste en meest ambitieuze console van het Amerikaanse bedrijf tot nu toe

Sinds we de naam en enkele details van het ontwerp aan het einde van 2020 vernamen, niet zonder controverse trouwens, hebben we geruchten en vermeende lekken gehoord over enkele van zijn specificaties. Gegevens waaraan nu het lekken van enkele foto's is toegevoegd die het chassis van de console en zijn verbindingen laten zien

achterkant
achterkant

Dit zijn twee afbeeldingen die werden gepubliceerd in Neogaf en weerklonken in Thurrott: in de eerste zie je een front met een eenvoudig ontwerp waarin de baai verschijnt om de UHD Blu-ray, een USB-poort, de knop om de schijf uit te werpen, een andere knop waarvan de functie onbekend is en in de tweede, die meer informatie biedt, verschijnen de verbindingen van de machine.

Aan de achterkant heeft de console twee USB-poorten, een HDMI-video-uitgang, een Gigabit Ethernet-poort, de stroomaansluiting, een optische aansluiting om het geluid te extraheren en een grote poort die alleen voor het prototype zou zijn en niet voor de consoles die op de markt komen.

Bovendien is er een gleuf of gat in het bovenste gedeelte dat wijst, het zou de bedoeling kunnen hebben om een deel van de behuizing te extraheren, hoewel het is een aspect dat ontbreekt om het in de hand te hebben is niets meer dan een gok.

SSD PCI-Express 4.0

NCluanl
NCluanl

En als je door dezelfde Neogaf-thread bladert, verschijnen er enkele gegevens die al zijn genoemd. We weten dat de Xbox Series X een kernconfiguratie zal hebben op basis van de AMD Zen2-processor en een GPU van de volgende generatie en het lijkt erop dat hij een PCI-Express 4.0 SSD gebruikt met een Phison PS5019-E19-controller. Hiermee kunt u leessnelheden tot 3600 Mbps en schrijfsnelheden tot 2200 Mbps behalen.

Populair onderwerp