Build 19546 bereikt gebruikers van het Insider-programma door grafische modus toe te voegen aan de Windows-rekenmachine

Inhoudsopgave:

Build 19546 bereikt gebruikers van het Insider-programma door grafische modus toe te voegen aan de Windows-rekenmachine
Build 19546 bereikt gebruikers van het Insider-programma door grafische modus toe te voegen aan de Windows-rekenmachine
Anonim

Als we een week geleden over de komst van Build 19541 spraken met gebruikers van de Fast Ring binnen het Insider-programma, herha alt Microsoft nu het spel en brengt Build 19546 uit voor Insiders die opnieuw ze maken deel uit van de meest geavanceerde scope in het Insider-programma om toekomstige Windows-updates te testen.

Aangekondigd op de ondersteuningspagina die voor dit doel is ingeschakeld, voegt Build 19546 een reeks verbeteringen en nieuwe functies toe die we nu zullen bespreken. Nieuwe functies voor de Windows-rekenmachine zoals een nieuwe grafische modus of de nieuwe Indexer Diagnostics-functie om de zoekmogelijkheden te verbeteren.

Wat is er nieuw in Windows Calculator

Rekenmachine
Rekenmachine

De Windows Calculator introduceert een nieuwe grafische modus na het luisteren naar gebruikersverzoeken via de Feedback Hub. Dit zijn enkele van de mogelijkheden die deze grafische modus biedt:

Analyse
Analyse
 • Een of meer vergelijkingen kunnen in de grafiek worden uitgezet om plots met elkaar te vergelijken en de interacties tussen de lijnen te zien. U kunt ook de lijnstijl en het grafiekweergavevenster aanpassen aan uw behoeften.
 • Voeg vergelijkingen met variabelen toe zodat als we een vergelijking invoeren met een secundaire variabele (bijvoorbeeld "y=mx + b"), we die variabelen gemakkelijk kunnen manipuleren om zodat ze snel kunnen begrijpen hoe wijzigingen in de vergelijking de grafiek beïnvloeden.
 • Analyseer de grafiek en teken grafieken met de muis of het toetsenbord om de relatie tussen de variabelen in de grafiekvergelijking beter te begrijpen. Vergelijkingen kunnen ook worden geanalyseerd om belangrijke grafiekkenmerken te identificeren, zoals x- en y-intercepts.

Let verder op dat luister naar suggesties via de Feedback Hub in "Apps > Calculator" en door op de knop "Feedback verzenden" op de pagina "Over" in de app te drukken ". Als je een ontwikkelaar bent, kun je het project bekijken op GitHub.

Build 19546 nieuws en verbeteringen

Windows bouwen
Windows bouwen
 • Een probleem opgelost waardoor Tijdlijn geen activiteit liet zien.
 • Er is een probleem opgelost waardoor Zoeken in Outlook niet werkte correct
 • Er is een probleem opgelost dat de betrouwbaarheid van de taakweergave aanzienlijk beïnvloedde.
 • Probleem opgelost waarbij het indrukken van "Spatial Sound -> Off" in het geluidsmenu ervoor zorgde dat Explorer.exe crashte.

Build 19546 bekende bugs

Bouwen
Bouwen
 • BattlEye en Microsoft hebben incompatibiliteitsproblemen ondervonden als gevolg van veranderingen in het besturingssysteem tussen sommige Insider Preview-builds en bepaalde versies van BattlEye anti-cheat-software. Om Insiders te beschermen die deze builds mogelijk op hun pc hebben geïnstalleerd, hebben we een compatibiliteitsstop op deze apparaten geplaatst, zodat ze geen getroffen Windows Insider Preview-builds krijgen aangeboden. Zie dit artikel voor meer details.
 • We zijn ons ervan bewust dat Narrator- en NVDA-gebruikers die op zoek zijn naar de nieuwste Chromium-versie van Microsoft Edge problemen kunnen ondervinden bij het browsen en lezen van bepaalde webinhoud. De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Oudere Microsoft Edge-gebruikers worden niet beïnvloed.
 • De cloudhersteloptie voor Reset deze pc werkt niet op deze build. Gebruik de lokale herinstallatieoptie bij het uitvoeren van Reset deze pc.
 • We zijn op zoek naar rapporten over het updateproces dat gedurende lange tijd blijft hangen bij het installeren van een nieuwe build.
 • We onderzoeken meldingen dat sommige Insiders niet kunnen upgraden naar nieuwere versies met fout 0x8007042b.
 • We zijn op zoek naar meldingen van bepaalde externe USB 3.0-schijven die niet reageren met Startcode 10 nadat ze zijn aangesloten.
 • Het Optimize Drives-dashboard rapporteert ten onrechte dat optimalisatie nog nooit is uitgevoerd op sommige apparaten. De optimalisatie wordt met succes voltooid, hoewel dit niet wordt weergegeven in de gebruikersinterface.
 • De sectie Documenten in Privacy heeft het verkeerde pictogram (alleen een rechthoek).
 • Remote Desktop-verbinding loopt vast wanneer geprobeerd wordt verbinding te maken met meerdere sessies.
 • Snippen of bijsnijden werkt niet op secundaire monitoren.
 • Het IME-kandidaatvenster voor Oost-Aziatische IME's (Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees en de Japanse IME) wordt soms niet geopend.

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die de weg vrijmaakt voor een update met nog bijna een jaar te gaan.

Populair onderwerp