Wilt u upgraden naar de nieuwe Edge zonder te wachten op Windows of macOS? Het is heel eenvoudig, volg gewoon deze stappen

Inhoudsopgave:

Wilt u upgraden naar de nieuwe Edge zonder te wachten op Windows of macOS? Het is heel eenvoudig, volg gewoon deze stappen
Wilt u upgraden naar de nieuwe Edge zonder te wachten op Windows of macOS? Het is heel eenvoudig, volg gewoon deze stappen
Anonim

Sinds gisteren is de nieuwe Edge op basis van Chromium een feit. Microsoft is begonnen met de uitrol naar Windows 10-pc's en er verschijnt een afzonderlijke update op Windows Update , waarbij de oude Edge wordt vervangen door de nieuwe. Een update die echter even kan duren voordat deze arriveert.

In het geval van andere systemen zoals macOS, Windows 7, Windows 8.1… zal de gebruiker via een downloadlink de nieuwe Edge handmatig kunnen gebruiken. En als dat voor jou het geval is, ben je er vrij zeker van dat je het niet erg vindt om de sprong naar de nieuwe Edge te maken en als je niet wilt wachten, zijn hier de stappen die je moet volgen, zelfs voor Windows 10.

Een klik verwijderd

Nieuwe Edge 1 kopie
Nieuwe Edge 1 kopie

Ga gewoon naar de webpagina die door Microsoft is ingeschakeld en kies enkele van de versies die beschikbaar zijn om te downloaden. Beschikbaar voor Windows 7, Windows 8, Windows 10, macOS, iOS en Android, de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge is toegankelijk met een enkele klik.

Nieuwe Edge 2 kopie
Nieuwe Edge 2 kopie
Nieuwe Edge 4 kopie
Nieuwe Edge 4 kopie

Eenmaal ingedrukt, zien we een bestand met.exe-indeling in het geval van Windows of pkg in het geval van macOS De procesinstallatie is zeer eenvoudig en het systeem zal ons te allen tijde waarschuwen voor de te volgen stappen. De eerste melding waarschuwt ons dat de installatie wijzigingen aan de computer zal aanbrengen en als we accepteren, begint een vervanging die iets meer dan een minuut duurt.

Nieuwe Edge 3 kopie
Nieuwe Edge 3 kopie

Windows waarschuwt ons dat het de versie van Edge zal vervangen die we hebben geïnstalleerd, dus je moet waakzaam zijn als je bang bent voor mogelijke compatibiliteitsproblemen.

Nieuwe Edge 5 kopie
Nieuwe Edge 5 kopie

We zullen een reeks schermen zien om de Edge-interface naar onze smaak aan te passen met drie soorten vooraf gedefinieerde profielen, om Edge te synchroniseren met ons Microsoft-account of om toegang tot verschillende Microsoft-services. Een proces dat we al hebben meegemaakt in een van de ontwikkelingsversies.

Nieuwe Edge 8 kopie
Nieuwe Edge 8 kopie
Nieuwe Edge 6 kopie
Nieuwe Edge 6 kopie
Nieuwe Edge 7 kopie
Nieuwe Edge 7 kopie

Na deze gidsschermen hebben we de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge op onze computer, ongeacht of het Windows in zijn verschillende versies of macOS is. In het geval van iOS en Android gaan we naar hun respectievelijke app stores.

Voordelen

Kant
Kant

Een versie van Edge die een reeks interessante verbeteringen toevoegt die we zouden moeten overwegen en dus zullen we een "leesmodus" vinden, een verteller die het gemakkelijker maakt om documenten te lezen op het scherm door parameters zoals leessnelheid, taal en zelfs de stem aan te passen. Op dezelfde manier winnen PDF-documenten aan functies met Edge, want als we nu een stylus gebruiken, kunnen we tekenen op PDF-documenten waarnaar we op internet zoeken.

Beveiligingsverbeteringen zijn ook toegevoegd met een "No Tracking"-modus waarmee we drie beschermingsniveaus kunnen instellen om te bepalen of we een "Basic"-preventie willen, "Evenwichtig" of "Strikt", en de browser waarschuwt dat, bijvoorbeeld met de derde, "sommige delen van de sites mogelijk niet werken". We hebben ook toegang tot een geschiedenis van de trackers die zijn geblokkeerd sinds we de browser hebben gebruikt en hoe vaak ze zijn geblokkeerd.

Kant
Kant

Als series jouw ding zijn, met de nieuwe op Chromium gebaseerde Microsoft Edge, zal Netflix eindelijk te zien zijn in 1080p-resolutie als je Windows gebruikt, iets wat onmogelijk is in de vorige versie van Edge. En met betrekking tot Netflix, nog een applicatie, wordt de browser ook geleverd met een eigen extensiewinkel en is ook compatibel met Chrome-extensies.

Wat betreft inhoud die al wordt gebruikt, u kunt uw Microsoft-account gebruiken om favorieten, instellingen, contactadressen en wachtwoorden te synchroniseren, iets wat al mogelijk is in Chrome, browser van waaruit het mogelijk is om importeer favorieten, opgeslagen wachtwoorden, adressen, betalingsinformatie, browsegeschiedenis, instellingen en geopende tabbladen.

Populair onderwerp