Microsoft To-Do is bijgewerkt op iOS en Android met verbeteringen gericht op het gebruiksvriendelijker maken van gedeelde lijsten

Inhoudsopgave:

Microsoft To-Do is bijgewerkt op iOS en Android met verbeteringen gericht op het gebruiksvriendelijker maken van gedeelde lijsten
Microsoft To-Do is bijgewerkt op iOS en Android met verbeteringen gericht op het gebruiksvriendelijker maken van gedeelde lijsten
Anonim

To-Do is een Microsoft-toepassing die is ontworpen om taken te beheren en het is een van de meest verwende toepassingen van het Amerikaanse bedrijf omdat het continue updates heeft die ervoor zorgen dat het gebruikers wint in de verschillende platforms waarop het aanwezig is.

To-Do is een app die drinkt van het water waaruit Wunderlist is geboren, omdat het is ontwikkeld door hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de laatste Met de overname van Wunderlist door Microsoft, begon To-Do zijn ontwikkeling op basis van verschillende updates. To-Do heeft ondersteuning gezien voor meerdere accounts, compatibiliteit met Cortana, de mogelijkheid om afspraken uit te stellen of het opvallende donkere thema. Verbeteringen waaraan een nieuwe update voor zowel iOS als Android is toegevoegd die vol zit met verbeteringen.

Microsoft To-Do

Allemaal
Allemaal

Microsoft heeft To-Do voor Android en iOS bijgewerkt in versie 2.8. Een update die, samen met de verwachte verbeteringen en correcties, een reeks nieuwe functies toevoegt die we nu gaan beoordelen.

To-Do op iOS

  • Het uiterlijk van "Tips" in My Day is verbeterd en de secties zijn vernieuwd.
  • Als je onze slimme inleverdatums hebt gebruikt, is het je misschien opgevallen dat de tekst over de inleverdatum niet uit je opdracht is verdwenen. Nu zal To-Do het automatisch verwijderen.
  • Verbeterde ervaring bij het gebruik van Siri Shortcuts en verbeterde lokalisatie.
  • Op Japanse apparaten ontbrak de ondersteuningsoptie in "Instellingen". Ze werken aan een oplossing.
  • Een toegankelijkheidsprobleem opgelost waarbij voice-over beschikbare acties op ge├╝ploade bestanden niet in detailweergave aankondigde.

To-Do op Android

  • Voor lijsten die uit Wunderlist zijn ge├»mporteerd, zijn ze nu gemarkeerd en kunnen ze worden gedeeld in taken.
  • Je kunt meldingen voor gedeelde lijsten nu rechtstreeks in de taken-instellingen uitschakelen. Je hoeft alleen maar naar de instellingen te gaan en de activiteit van de gedeelde lijst te deactiveren.
  • Meer helderheid toegevoegd aan onze animaties en enkele bugs verholpen.

Microsoft To-Do kan gratis worden gedownload van de Google Play Store voor Android en van de App Store voor iOS en zoals we al zeiden, het is een alternatief voor andere populaire toepassingen op de markt die bestemd zijn om onze dagelijkse praktijk te beheren.

Populair onderwerp