De nieuwe Edge is bijgewerkt op Android en geniet nu al van het nieuwe pictogram voor de lancering op de 15e

Inhoudsopgave:

De nieuwe Edge is bijgewerkt op Android en geniet nu al van het nieuwe pictogram voor de lancering op de 15e
De nieuwe Edge is bijgewerkt op Android en geniet nu al van het nieuwe pictogram voor de lancering op de 15e
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we hoe Microsoft de Beta-tag begon te verwijderen in het meest conservatieve kanaal van zijn nieuwe browser. Voorafgaand aan de lancering in een paar dagen van de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge, begon het Amerikaanse bedrijf veranderingen aan te brengen die sommige gebruikers in Windows 10 bereikten.

En nu Android is het platform dat de afbeeldingsverandering in Edge ontvangt Als het tot nu toe dat karakteristieke pictogram en met die smaak van Explorer gebruikte", nu de versie Edge beta op Android begint het nieuwe pictogram vrij te geven, hetzelfde dat al in Windows en macOS verschijnt.

Nieuw pictogram op Android

Rand 2
Rand 2

Als in november het nieuwe pictogram verscheen en het toch al traditionele pictogram vernieuwde, nu zijn het Edge-gebruikers op Android die de verandering beginnen waar te nemen Een introductie die het is wordt progressief gedaan, dus je ziet het misschien nog niet op je apparaat.

De wijziging in het nieuwe Edge-logo op Android, die wordt herhaald in MSPU, komt overeen met degene die we zien op de desktopversies en misschien over een paar uur of dagen deze verandering wordt ook doorgevoerd in iOS. Op dit moment heb ik net op mijn telefoon gekeken of ik deze al geactiveerd had en hoewel het "oude model" nog steeds in Google Play verschijnt en ondanks dat de laatste update van de applicatie van gisteren dateert, heeft het icoontje al het nieuwe design.

We hebben al gezien dat de nieuwe Edge zal komen met de bedoeling een voor en na te zijn en een alternatief te worden, nu een echt alternatief, voor Chrome en FirefoxZelfs met de problemen die het kan opleveren en die ervoor hebben gezorgd dat het met de klassieke versie is blijven leven, heeft de nieuwe Edge veel punten in zijn voordeel die we allemaal hadden verwacht en die het, zelfs voordat het uitkwam, de favoriete keuze van veel gebruikers.

Populair onderwerp