Windows 10 in de 20H1-tak komt dichterbij: kan Build 19041 de definitieve versiekandidaat zijn?

Inhoudsopgave:

Windows 10 in de 20H1-tak komt dichterbij: kan Build 19041 de definitieve versiekandidaat zijn?
Windows 10 in de 20H1-tak komt dichterbij: kan Build 19041 de definitieve versiekandidaat zijn?
Anonim

Hoewel de volgende grote release van Microsoft over een paar dagen zal plaatsvinden met de komst van de nieuwe Chromium-gebaseerde versie van Edge voor alle gebruikers, ligt de nadruk vooral op Windows en deupdate die, met de heersende logica, zou in het voorjaar moeten arriveren

De 20H1-tak is de naam waaronder we tot nu toe een versie van Windows 10 kennen die al talloze builds heeft ontvangen binnen het Insider-programma. Zozeer zelfs dat Microsoft al is begonnen met het testen van de 20H2-tak die in de herfst zou moeten aankomen in een beweging die in de buurt komt van de eerste grote update van het jaar

Kan dit 19041 zijn?

Windows 10
Windows 10

Met het begin van het testen op de 20H2-tak, met verbeteringen en nieuwe toevoegingen, de 20H1-tak gaat de laatste fase in Windows 10 2004, die hetzelfde is als de 20H1-tak zou in de lente, april of mei moeten aankomen, dus de ontwikkeling ervan kan bijna voltooid zijn, met uitzondering van de bugfixes die tussen nu en de release blijven.

Dit is een langverwachte versie van Windows 10, vooral gezien hoe cafeïnevrij Windows 10 is geweest in de update van november 2019. de ontevredenheid van gebruikers die al aan de 20H1 denken tak.

En hoewel het nog te vroeg is om concrete gegevens te hebben, bevestigen ze van Windows Latest dat Build 19041 van Windows 10, uitgebracht medio december, de laatste kandidaat zou kunnen zijn, de versie die uiteindelijk op de markt komt of in ieder geval als basis dient voor de versies die als cumulatieve compilaties worden uitgebracht.

Een van de redenen om deze positie te rechtvaardigen, is dat Build 19041 niet meetelt in het bureaubladvoorbeeld met het typischewatermerk. Een symptoom dat volgens hen erop kan wijzen dat we bijna de RTM-versie (Release to Manufacturing) zullen zien.

We zullen moeten wachten om meer details te weten te komen, want we moeten niet vergeten dat Microsoft ook Windows 10X ontwikkelt, een versie van Windows voor zijn nieuwe reeks apparaten die nu zou het voor eind 2020 het licht moeten zien om de nieuwe modellen die op de markt worden gelanceerd te begeleiden. En blijkbaar, en afhankelijk van de positie van fabrikanten als Intel, is de ontwikkeling ervan nog erg groen.

Populair onderwerp