Vanaf vandaag ondersteunt WhatsApp geen Windows Phone meer en kan het op elk moment stoppen met werken

Inhoudsopgave:

Vanaf vandaag ondersteunt WhatsApp geen Windows Phone meer en kan het op elk moment stoppen met werken
Vanaf vandaag ondersteunt WhatsApp geen Windows Phone meer en kan het op elk moment stoppen met werken
Anonim

Microsoft had een paar dagen geleden de ondersteuning voor Windows 10 Mobile moeten beëindigen, een periode die echter als genade is verlengd door het Amerikaanse bedrijf in een tijd dat het mobiele besturingssysteem wordt ondersteund tot 14 januari 2020: nog een maand verlenging die samenv alt met het einde van de levensduur van Windows 7-ondersteuning tot en met.

De waarheid is dat de uitbreiding van deze maand naar Windows en het mobiele besturingssysteem ons niet van de realiteit kan afwijken. Het is een dood besturingssysteem en misschien, als het gebrek aan ondersteuning niet genoeg is, is het het feit dat vanaf vandaag, 31 december 2019, WhatsApp en sommige van zijn functies op elk moment kunnen stoppen met werken

Kan op elk moment stoppen met werken

WhatsApp
WhatsApp

Het spreekwoord zegt dat wie waarschuwt geen verrader is en vanaf de officiële WhatsApp-blog waarschuwen ze sinds mei met de platforms dat ze vanaf 31 december 2019 geen ondersteuning meer zullen hebben, iets dat we ook hebben aangekondigd op de tijd. En als systemen zoals Symbian Series 40 en 60 of BlackBerry al zijn gevallen, nu is het de beurt aan Windows Phone

Ahead en ook met vervaldatum, alle Android-versies gelijk aan of eerder dan 2.3.7 en iPhones met iOS 7 en eerder, systemen die geen toegang hebben tot WhatsApp van 1 februari 2020.

Het betekent niet dat WhatsApp vanaf vandaag niet meer werkt op je telefoon onder Windows Phone, hoogstwaarschijnlijk niet, maar het kan bugs en fouten gaan biedennaarmate de tijd verstrijkt. Storingen die niet worden verholpen vanwege het gebrek aan ondersteuning die ook kunnen leiden tot verlies van functies.

WhatsApp neemt afscheid van Windows Phone, net zoals Facebook en Instagram dat eerder deden met hun respectievelijke applicaties. Als de populaire berichtentoepassing essentieel voor je is in je dagelijkse leven, wordt het misschien tijd om na te denken over de sprong naar iOS en Android als je nog niet hebt besloten om je telefoon onder Windows te verlaten. Het gevaar is nu dat WhatsApp elke dag kan stoppen met werken.

Populair onderwerp