Windows Feature Experience Pack: dit is de tool die upgrades gemakkelijker kan maken op Windows 10 vanaf 2020

Inhoudsopgave:

Windows Feature Experience Pack: dit is de tool die upgrades gemakkelijker kan maken op Windows 10 vanaf 2020
Windows Feature Experience Pack: dit is de tool die upgrades gemakkelijker kan maken op Windows 10 vanaf 2020
Anonim

Met de 19H2-tak van Windows 10, die we allemaal kennen als Windows 10 November 2019 Update, heeft Microsoft een nieuw type updates uitgebracht. In feite waren velen aanvankelijk verrast door de kleine omvang van een update die slechts een paar megabytes in beslag nam, weinig gewicht omdat de update al op onze computers stond en het alleen maar ging over het downloaden van een patch om deze te activeren

De waarheid is dat Microsoft op zoek is naar een nieuw systeem waarmee updates vriendelijker kunnen zijn, kortom, resulterend in een toegankelijker proces voor de gebruiker. Een verbetering die verwacht wordt voor de volgende grote update van Windows 10 die in 2020 zou moeten aankomen met de 20H1 branch en die al in de Microsoft Store verschijnt onder de tool " Windows Functie-ervaringspakket"

Windows Feature Experience Pack

chauffeurs
chauffeurs

Microsoft werkt aan het creëren van een systeem waarmee apparatuur eenvoudig en periodiek kan worden bijgewerkt met de benodigde stuurprogramma's en patches, zolang het niet kritieke en beveiligingsupdates zijn. Het doel is om deze updates maandelijks te hebben zonder te hoeven wachten op grotere en zwaardere releases

Om dit doel mogelijk te maken, zal Microsoft een nieuw systeem inschakelen dat niets te maken heeft met de Windows Update-sectie en dat het voor de gebruiker gemakkelijker maakt om optionele updates te beheren en dit te doen zonder dat om toegang te krijgen tot "Apparaatbeheer"Updates die stuurprogramma's, functie-updates en niet-beveiligde maandelijkse kwaliteitsupdates omvatten.

Volgens WalkingCat op Twitter is deze verbetering mogelijk dankzij een functie genaamd "Windows Feature Experience Pack", een hulpprogramma dat kan worden gedownload van de Microsoft Store en dat de nieuwe functies van Windows, ongeacht halfjaarlijkse updates die zich richten op het hart van het systeem.

Hoewel deze functies nu te vinden zijn in Windows Update, geeft deze nieuwe tool je meer controle over de installatie en updates van bepaalde stuurprogramma's. Een verbetering die in Windows 10 in de 20H1-tak zou moeten aankomen en daarom in de eerste builds in de volgende afleveringen moet worden getest.

In feite is de Windows Feature Experience Pack-tool al beschikbaar voor alle gebruikers in de Microsoft Store via deze link, maar het is momenteel niet functioneel.

Populair onderwerp