Facebook Messenger op Windows 10 is bijgewerkt en lijkt nu meer op de iOS- en Android-versies

Inhoudsopgave:

Facebook Messenger op Windows 10 is bijgewerkt en lijkt nu meer op de iOS- en Android-versies
Facebook Messenger op Windows 10 is bijgewerkt en lijkt nu meer op de iOS- en Android-versies
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we hoe Instagram, eigendom van Facebook, zich voorbereidde om de sprong naar het PWA Progressive Web Applications-segment te maken. Facebook verliet de OSMeta-ontwikkelingsengine om de sprong naar Electron te maken, een verandering die nu Facebook Messenger bereikt en die naast andere verbeteringen, frequentere updates moet toestaan

De berichtentoepassing van het populaire sociale netwerk is begonnen te worden bijgewerkt in de Microsoft Store in de bètaversie en steeds meer gebruikers hebben toegang tot de nieuwe functies van Facebook Messenger die dichterbij brengen, een beetje meer, wat de iOS- en Android-versies bieden

Meer zoals iOS en Android

Boodschapper
Boodschapper

Facebook Messenger voor Windows 10 is bijgewerkt met een reeks verbeteringen die zijn doorgevoerd in de Aggiornamenti Lumia. Wijzigingen die het lichter maken, aangezien het van een gewicht van ongeveer 200 MB naar ongeveer 94 MB gaat, met alleen ondersteuning voor x64-computers.

Met de nieuwe versie van Facebook Messenger voor Windows 10 komt ook een nieuw pictogram en langverwachte bugfixes en prestatieverbeteringen. In die zin zijn er opties om bestanden bij te voegen of de mogelijkheid om kiezen tussen een donker of een licht thema Als het gaat om het verzenden van berichten, kunnen gebruikers nu ook berichten verwijderen.

Deze nieuwe versie voorlopig biedt alleen ondersteuning voor X64-gebaseerde apparaten, dus 32-bits systemen zijn momenteel uitgesloten van toegang tot deze evolutie van Messenger. Het nieuwe versienummer is 290.12.113.0 en kan nu worden gedownload van de Microsoft Store via deze link.

Dit is een van de nieuwsberichten met betrekking tot Facebook van de afgelopen dagen, aangezien we al hebben gezien hoe het een van zijn belangrijkste claims heeft verloren, zoals de mogelijkheid om om de applicatie te gebruiken zonder een Facebook-account te hebben.

Populair onderwerp