Microsoft's Andrew Shuman vertelt over de toekomst van Cortana: Alexa-integratie, privacy en haar aanwezigheid op iOS en Android

Inhoudsopgave:

Microsoft's Andrew Shuman vertelt over de toekomst van Cortana: Alexa-integratie, privacy en haar aanwezigheid op iOS en Android
Microsoft's Andrew Shuman vertelt over de toekomst van Cortana: Alexa-integratie, privacy en haar aanwezigheid op iOS en Android
Anonim

Een paar weken geleden zagen we hoe Cortana een ommekeer begon in de zakelijke markt. Het was Microsoft zelf die de leiding had om u op de hoogte te stellen door u te informeren dat per 31 januari 2020 de ondersteuning zou eindigen voor de Cortana-toepassing in Australië, Canada, China, Duitsland, India, Mexico, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

En nu praat Andrew Shuman, Corporate Vice President van Cortana, met VentureBeat over het einde van Cortana op iOS en Android, de integratie met Alexa, de privacy van verzamelde gegevens of hoe dit de gebruikers van de assistent zal beïnvloeden voor hun dagelijkse taken.

Aanwezigheid op iOS en Android

oordopjes
oordopjes

Om te beginnen verklaarde Shuman dat Cortana alleen functioneel zal zijn voor gebruikers in de Verenigde Staten Dit betekent dat het, samen met de bovengenoemde landen, ook zal verdwijnen in andere landen, zoals zoals het geval is met Japan. En dit heeft een effect dat we al zagen. We hebben het aangepast op Invoke nadat we hoorden over klachten van gebruikers dat ze sommige functies niet konden gebruiken vanwege de verdwijning van Cortana.

En het is verrassend dat Microsoft Surface Headphones verkoopt in Australië, Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nieuw-Zeeland en Zwitserland wanneer kopers een van de pijlers die ze maken niet kunnen gebruiken gala Na 30 januari kan Cortana alleen worden gebruikt met iOS en Android door degenen die Surface Headphones hebben in de Verenigde Staten. In de rest van de landen zijn ze alleen bruikbaar onder Windows

Evenzo heeft Shuman aangekondigd dat Microsoft een Surface Audio-app voor Windows, iOS en Android zal uitbrengen die gebruik met Surface Buds en Surface Headphones mogelijk maakt, een applicatie die omvatten de functies van Cortana.

koptelefoon
koptelefoon

Verwijzend naar Cortana, geeft Shuman de reden aan waarom ze besloten hebben Cortana van iOS en Android te verwijderen en het is dat de assistent van Microsoft niet veel acceptatie heeft gehad buiten de Amerikaanse marktDe De Verenigde Staten zullen zowel de markt zijn voor het gebruik als een testniche, aangezien "het landschap van aanwezigen rijk is aan kansen, en soms heel weinig aan echte resultaten, en daarom is de mogelijkheid om dingen snel te blijven proberen ook belangrijk voor ons. "

Hij meldde ook dat de integratie van Cortana met Office en in de toekomst met Teams, binnen het Windows-ecosysteem, te danken is aan de goede prestaties in de markten waarin het aanwezig is. Landen waar gebruikers gefocust zijn op productiviteit en daarom zullen streven naar verbetering van zichzelf binnen Office en Windows."

Shuman verklaarde dat ze "een redelijke mate van gebruik" hebben, hoewel het nog steeds een heel nieuwe ervaring is en verwees ook naar het werk bij het integreren van de meeste toepassingen van Office.

Cortana en Alexa

Cortana Alexa
Cortana Alexa

De relatie tussen beide aanwezigen had ook een plaats in de meningen van Shuman toen hij zei dat ze nog steeds werken aan de integratie tussen Cortana en Alexa Shuman sprak over enkele van de toekomstplannen sinds Alexa naar Windows kwam en Cortana naar Amazon Echo-luidsprekers:

De privacy van de verzamelde gegevens had ook een sectie, aangezien Shuman verklaarde dat Microsoft zich bewust is van het belang van gebruikersgegevens, vooral wanneer het van de puurste consumptieruimte naar het bedrijf springten kantoormarkt, een feit dat Microsoft in augustus ertoe aanzette om zijn privacybeleid bij te werken om te zeggen dat werknemers of contractanten kunnen luisteren naar opnames van Cortana en Skype Translator.

Het is duidelijk dat Microsoft nog steeds aan Cortana denkt, maar ze doen het op een veel realistischere manier. De markt heeft Cortana op haar plaats gezet ten opzichte van de andere spelers en nu staat het Amerikaanse bedrijf een geweldige klus te wachten om een plek te vinden waar Cortana haar potentieel kan demonstreren.

Populair onderwerp