Firefox Reality, de browser voor Virtual Reality, kan nu worden gedownload van de Microsoft Store

Inhoudsopgave:

Firefox Reality, de browser voor Virtual Reality, kan nu worden gedownload van de Microsoft Store
Firefox Reality, de browser voor Virtual Reality, kan nu worden gedownload van de Microsoft Store
Anonim

Meer dan een jaar geleden zagen we hoe Mozilla werkte aan een versie van Firefox die was ontworpen om te profiteren van de mogelijkheden van Augmented Reality-brillen. Het reageerde op de naam Firefox Reality en was bedoeld om te worden toegepast door ontwikkelaars van Windows Mixed Reality.

Virtual Reality is het werkveld waarin veel bedrijven zijn ondergedompeld en Mozilla wil profiteren van het werk van Microsoft met zijn Windows Mixed Reality-project door de nieuwe browser te lanceren die reageert op de naam Firefox Reality, een versie van de klassieke gouden vos-browser maar gericht op gebruik met virtual reality die nu kan worden gedownload van de Microsoft Store

Bedoeld voor Virtual Reality

Firefox-realiteit
Firefox-realiteit

Firefox Reality is een nieuwe browser, hoewel het gebaseerd is op de Quantum-browser van Mozilla) en we zeggen dit omdat het een ontwikkeling vanaf het begin is Het doel is om de mogelijke bindingen te elimineren van eerdere versies en dat het kan worden gebruikt in apparaten die zijn ontworpen voor virtual reality. We hebben het over producten zoals Oculus Go, Daydreams, HTC Vive, aangezien ze een specifieke versie voor Microsoft HoloLens ontwikkelen.

Onder de bijzonderheden die worden aangeboden door Firefox Reality vinden we een herontworpen startpagina waarmee inhoud kan worden aangeboden op basis van Virtual Reality Microsoft heeft deze pagina gemaakt omdat er maar weinig compatibele webpagina's zijn en deze startpagina kunt u alle voordelen testen die het biedt. Daarnaast is hij voorzien van ondersteuning om vanaf dit type toestel met de tabbladen te kunnen communiceren.

Firefox Reality bevindt zich echter nog in een vroeg ontwikkelingsstadium en zoals WBI stelt, bevat het bugs en sommige pagina's geven de inhoud niet correct weer terwijl het zeer redelijke functies biedt, vooral in vergelijking met de versies van Firefox die we gewend zijn.

Als we Firefox Reality gebruiken op een van de ondersteunde platforms, kunnen we het browsen regelen via spraakopdrachten dankzij de ingebouwde microfoons die ze integreren om de controle zonder handen te verbeteren. Als u al een apparaat heeft om toegang te krijgen tot Virtual Reality, kunt u Firefox Reality downloaden via deze link.

Populair onderwerp