Wachten op de nieuwe Edge? Vanaf 15 januari zal Microsoft dit inschakelen via een Windows-update

Inhoudsopgave:

Wachten op de nieuwe Edge? Vanaf 15 januari zal Microsoft dit inschakelen via een Windows-update
Wachten op de nieuwe Edge? Vanaf 15 januari zal Microsoft dit inschakelen via een Windows-update
Anonim

Begin november zagen we nieuws over de nieuwe Edge aankomen. De versie die we allemaal kunnen gebruiken en buiten de ontwikkelingskanalen (Canary, Developer of Beta) zal openbaar en toegankelijk zijn voor alle gebruikers van Windows 10. Het viel nog te bezien hoe het proces zou zijn om de versie te vervangen van Edge die we tot nu toe hebben gebruikt

Edge op basis van Chromium wordt vanaf 15 januari realiteit en vanaf die dag kan iedereen met een versie van Windows 10 gelijk aan of later dan Windows 10 april 2018 Update an downloaden update van het besturingssysteem die hetmogelijk maakt om van een Edge naar de meest recente versie te springen.

Edge is beschikbaar voor iedereen, maar kan worden geblokkeerd

Kant
Kant

De twijfel is weggenomen. Zou het via een app in de Microsoft Store zijn? Zouden we gebruik maken van een kleine update? Nu weten we dat Microsoft het mogelijk gaat maken met een update via Windows Update.

Een verandering die problemen kan veroorzaken, vooral in het geval van zakelijke gebruikers en om het van Microsoft te vermijden, lanceren ze een set tools (Blocker Toolkit) die tot doel hebben de ontwikkeling van implementatie.

Het doel van deze tools is om bedrijven te helpen automatische implementatie van Chromium-gebaseerde Microsoft Edge te voorkomen in omgevingen waar automatische updates zijn ingeschakeld. Op deze computers die waarschijnlijk de nieuwe versie van Edge zullen ontvangen, wordt deze geblokkeerd zonder een vervaldatum.

Dat gaat over automatische updates, aangezien de Blocker Toolkit niet zal voorkomen dat gebruikers de nieuwe Microsoft Edge handmatig op andere manieren installeren. In die zin is het aan de beheerders om de update te beheren op de computers van hetzelfde bedrijfsnetwerk.

Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de-implementatie van de nieuwe Edge, kunnen ze de Blocker Toolkit hier downloaden.

Populair onderwerp