Windows 10 in de 20H2-vestiging is al een realiteit: de eerste build arriveert bij de Fast Ring in het Insider-programma

Inhoudsopgave:

Windows 10 in de 20H2-vestiging is al een realiteit: de eerste build arriveert bij de Fast Ring in het Insider-programma
Windows 10 in de 20H2-vestiging is al een realiteit: de eerste build arriveert bij de Fast Ring in het Insider-programma
Anonim

Het was iets dat naar verwachting nieuws zou zijn. We hebben al de eerste build bij ons die bestemd is om de komst van de 20H2-filiaalmarkt te polijsten. Het zal na de zomer zijn, vermoedelijk in de herfst, maar na de komst van de belangrijke voorjaarsupdate, de bekende 20H1-tak, is het de beurt aan de 20H2-tak.

Sinds Microsoft de update van Windows 10 november 2019 uitbracht, wat de materialisatie was van de 19H2-tak, tikt de klok voor de update die in de tweede helft van 2020 zou moeten aankomen Een update die de eerste builds in het Insider-programma zou moeten zien aankomen en dat is net gebeurd.

Build 19536 komt eraan

Microsoft heeft Build 19536 uitgebracht voor degenen die deel uitmaken van de Fast Ring binnen het Windows Insider-programma. A Build, de eerste van de 20H2-tak, die probeert de details van de compilatie waarin ze al werken op te poetsen met verbeteringen en nieuwe functies die al kunnen worden getest.

De aankondiging werd gedaan op het Windows Insider Twitter-kanaal en gepromoot, ook op Twitter, door Brandon LeBlanc, een van de bekendste gezichten in het Windows Insider-programma.

Nieuwe functies

chauffeurs
chauffeurs
  • We werken eraan om het gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot alle optionele updates (inclusief stuurprogramma's, functie-updates en maandelijkse kwaliteitsupdates zonder beveiliging) op één plek. Wanneer het systeem de aanwezigheid van optionele updates detecteert, worden deze weergegeven in een lijst binnen het pad "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update > Bekijk optionele updates"
  • In het geval van stuurprogramma's is het niet langer nodig om in "Apparaatbeheer" te zoeken naar een specifiek apparaat om te updaten. Windows Update houdt uw stuurprogramma's automatisch up-to-date.
  • Verbetering van de Koreaanse IME die werd gestart met de 19H1-tak in een poging om de Windows-typervaring te moderniseren en te verbeteren. Deze verbeteringen kwamen uiteindelijk niet in de 19H1-tak, en in plaats daarvan brengen we met Build 19528 de bijgewerkte IME opnieuw uit, samen met enkele verbeteringen die het helpen beter te werken met verschillende apps.
  • Voor degenen die bekend zijn met het schrijven van Koreaans bij het schrijven in Hanja, is er nu een nieuw selectievenster dat moderne bedieningselementen en duidelijkere typografie gebruikt:
  • De nieuwe IME-versie wordt ook geleverd met een bijgewerkt algoritme dat wordt gebruikt voor tekstvoorspelling bij het typen in het Koreaans met het aanraaktoetsenbord. Tekstsuggesties zouden nu nauwkeuriger en relevanter moeten zijn voor wat u typt.
Familie
Familie
  • Er komen verbeteringen aan voor de familiegroep en nu kun je in Windows schermtijdlimieten en inhoudsfilters instellen, kinderen laten vragen voordat ze iets kopen, of zelfs georganiseerd blijven met een gedeeld gezin agenda, OneNote en Office 365 Home-abonnement. Deze verbeteringen kunnen worden toegepast als een apparaat wordt gedeeld met het gezin.
  • Het vergemakkelijkt ook de configuratie van een apparaat zodat het door meerdere mensen in hetzelfde gezin kan worden gebruikt zodat wanneer een computer wordt gereset, gebruikers een scherm kunnen zien voor de instelling die vraagt wie het apparaat gaat gebruiken. Als je Mensen in mijn gezin selecteert, krijg je een handleiding voor het opzetten van een gezinsgroep zodra ze bij hun bureau aankomen, zodat ze klaar zijn om met alle functies aan de slag te gaan.

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die de weg vrijmaakt voor een update met nog bijna een jaar te gaan.

Populair onderwerp