Harman Kardon Invoke Speaker-gebruikers klagen over verlies van Cortana-functies

Inhoudsopgave:

Harman Kardon Invoke Speaker-gebruikers klagen over verlies van Cortana-functies
Harman Kardon Invoke Speaker-gebruikers klagen over verlies van Cortana-functies
Anonim

Het lijkt erop dat Microsoft met Cortana niet het succes heeft bereikt dat velen van ons dachten dat het zou hebben. Vier jaar zijn verstreken sinds Cortana echt werd (ze arriveerde in 2015 en bood beschikbaarheid met desktopcomputers en mobiele apparaten met Windows 10) en in deze periode hebben we gezien hoe Amazon met Alexa, Google Assistant of Siri, ze hebben versloeg duidelijk de Microsoft-assistent

Vanwege de functies en compatibiliteit op de markt hebben deze drie platforms Cortana zo in het nauw gedreven dat Microsoft heeft besloten het gebruik ervan naar een professionele markt te verplaatsen. Het bedrijf is misschien de laatste nagel om aan vast te klampen in een flight forward waardoor sommige gebruikers klagen Dit is het geval van degenen die een Invoke-luidspreker hebben gekocht en nu zien hoe ze veel hebben verloren van zijn potentieel.

Cortana's Invoke-einde?

Roep Hk. aan
Roep Hk. aan

Voor degenen die het niet weten, iets is niet vreemd, want deze luidspreker is onopgemerkt gebleven, de Invoke was en is een luidspreker die is ondertekend door Harman Kardon. Het prestigieuze bedrijf voor audiogerelateerde producten wilde een luidspreker lanceren met een geweldige geluidskwaliteit die ook had Cortana om te kunnen communiceren via spraakopdrachten

De verkoop volgde echter niet, waardoor de prijs sterk daalde. Weinig verkopen en een Cortana met weinig aanwezigheid die toch die voordelen bleef bieden die velen hadden toen ze een Invoke kochten. Het probleem doet zich nu voor in 2019, wanneer Microsoft overweegt Cortana een nieuwe oriëntatie te geven op de zakelijke markt en daarbij functies heeft verloren.

  • Bing Instant Reply
  • Gesprekken met Cortana en zelfs meer informele gesprekken zoals moppen vertellen.
  • Timers instellen

Een verlies van potentieel dat heeft geleid tot klachten van eigenaren van deze Harman Kardon-luidsprekers die nu klagen dat basisvaardigheden en functies die voorheen aanwezig waren niet langer kunnen worden gebruikt, uitvoeren met Invoke.

Microsoft-forumthreads zijn vol met klachten van gebruikers die beweren dat hun luidsprekers niet langer timers kunnen instellen, herinneringen kunnen maken … in een probleem dat zich lijkt te verspreiden onder een groot deel van de gebruikers.

Een eigenaar van een Invoke-spreker beweert dat hij geen herinneringen kan maken of taken kan toevoegen en er zijn zelfs verbindingsproblemen met Alexa.

Er zijn gebruikers die klagen over het verlies van functies en dat deze alleen toegankelijk zijn in Windows 10. Zelfs met een fabrieksreset is de luidspreker teruggekomen om Cortana-functies terug te krijgen:

Zijn de veranderingen in Cortana, die nu naar de zakelijke markt kijkt na deze mislukkingen? Voorlopig is er geen duidelijk antwoord, maar we staan misschien aan het begin van de einde van Cortana. Er moet aan worden herinnerd dat Microsoft, samen met de wending naar de zakelijke sfeer, aankondigde dat het Cortana zal verwijderen van iOS, Android en de Microsoft Launcher-app.

Populair onderwerp