De catalogus van achtergronden in de Microsoft Store voor Windows 10 groeit: nu arriveren sneeuwlandschappen

Inhoudsopgave:

De catalogus van achtergronden in de Microsoft Store voor Windows 10 groeit: nu arriveren sneeuwlandschappen
De catalogus van achtergronden in de Microsoft Store voor Windows 10 groeit: nu arriveren sneeuwlandschappen
Anonim

Dit lijkt een trend te zijn bij Microsoft: lanceer sets met achtergronden waarmee we onze apparatuur kunnen personaliseren zonder naar de kassa te gaan en ja, door naar de Microsoft Store te gaan. We hebben een erg drukke week gehad met nieuwe fondspakketten die bijna dagelijks binnenkomen

En om deze trend niet te doorbreken, hebben we vandaag een nieuw fondsgeld. Microsoft heeft het opnieuw gedaan lancering van een reeks achtergronden genaamd Chilly Morning om onze pc een ander tintje te geven en deze keer is het geïnspireerd door de besneeuwde landschappen die in deze tijd van normaal zouden moeten zijn jaar.

Besneeuwde zonsopgangen

De nieuwe achtergrondset heet Chilly Morning Dit zijn afbeeldingen met een hoge resolutie. In totaal 15 achtergronden met een gewicht van minder dan 5 MB die kunnen worden gedownload van de Microsoft Store door simpelweg ons Microsoft-account toe te voegen.

WalkingCat heeft, net als bij andere gelegenheden, de leiding gehad over het bevorderen van deze informatie. Bij het openen van de link om deze nieuwe fondsen te downloaden, is dit de beschrijving die we van Microsoft zullen zien:

Het proces om de nieuwe achtergrondpakketten te installeren, is het bekende proces dat we bij andere gelegenheden hebben gezien. Zodra we de 15 achtergronden van de Microsoft Store hebben, hoeft u alleen nog maar het thema te kiezen dat we willen toepassen volgens de route "Start", "Instellingen", "Personalisatie", "Thema's"

Deze nieuwe achtergronden zijn toegevoegd aan de achtergronden die we gisteren al zagen of deze andere die twee dagen geleden zijn gelanceerd, hoewel ze in dit geval niet beschikbaar zijn in de Microsoft Store in Spanje en wij moeten kiezen om de Amerikaanse winkel of de Engelse te gebruiken. Je kunt het Chilly Morning-themapakket downloaden via deze link.

Populair onderwerp