Microsoft Launcher is bijgewerkt en ondersteunt nu Android 10 gebarenbediening

Inhoudsopgave:

Microsoft Launcher is bijgewerkt en ondersteunt nu Android 10 gebarenbediening
Microsoft Launcher is bijgewerkt en ondersteunt nu Android 10 gebarenbediening
Anonim

Microsoft Launcher is een Microsoft-applicatie voor Android-apparaten die gratis kan worden gedownload van de Google Play Store. Het doel van Launcher kan niet eenvoudiger maar tegelijkertijd gimmicky zijn: help het uiterlijk van onze telefoons aan te passen door de standaard launcher te vervangen.

Microsoft Launcher is zelfs een van de applicaties met de beste recensies in de Google-applicatiewinkel en is een succes vanwege het aantal downloads. Een hulpprogramma dat nu een nieuwe update ontvangt voor adapt to gebarencontrole die Android 10 uitbrengt.

Microsoft Launcher en gebarenbediening

gebaren
gebaren

De nieuwe versie van Microsoft Launcher bereikt nummer 5.11 en een van de belangrijkste verbeteringen die bij deze versie horen, is de ondersteuning om interactie te kunnen doen via aanraakbewegingen waarmee Android wordt gestart versie 10 en op zoek naar een besturingservaring die meer lijkt op die op iOS.

Met de nieuwe versie van Microsoft Launcher hebben we nu de mogelijkheid om omhoog te vegen om toegang te krijgen tot het startscherm, om van de ene app naar de andere te springen door naar links of rechts te vegen de navigatiebalk, ga terug of open de Google Assistent.

Nieuwe, schonere gebaren waarvan Microsoft Launcher profiteert, samen met andere kleine verbeteringen gericht op bugfixes en verbetering van de systeemstabiliteit. Dit zijn andere wijzigingen die bij deze versie horen:

  • Gebaarbesturing komt eraan
  • Map en app-lade zijn beter geïntegreerd in gebruik met gebaren
  • Nieuwe apps kunnen nu worden verborgen in de app-lade
  • Algemene bugfixes en prestatieverbeteringen.

Deze verbeteringen zijn nu beschikbaar in de versie van Microsoft Launcher het kan worden gedownload van de Google Play Store via deze link.

Populair onderwerp