De komende dagen komen er drie nieuwe functies naar OneDrive om de mogelijkheden te verbeteren

Inhoudsopgave:

De komende dagen komen er drie nieuwe functies naar OneDrive om de mogelijkheden te verbeteren
De komende dagen komen er drie nieuwe functies naar OneDrive om de mogelijkheden te verbeteren
Anonim

Microsoft blijft werken aan het verbeteren van OneDrive. Het doel is om te blijven concurreren met de rest van de alternatieven die we op de markt kunnen vinden, zoals Google Drive, Apple's iCloud of traditionele applicaties zoals Dropbox en Box.

En met dit doel heeft het Amerikaanse bedrijf drie nieuwe functies aangekondigd die binnenkort bij OneDrive zullen arriveren om de bruikbaarheid van het platform te verbeteren en uit te breiden. Deze verbeteringen, aangekondigd als onderdeel van de update van november 2019, zijn "Save for Later", "OneDrive Request Files" en "Taallokalisatie voor OneDrive-e-mails"

Opslaan voor later

bewaar voor later
bewaar voor later

Met de functie "Opslaan voor later" hebben gebruikers de mogelijkheid om bestanden en mappen in OneDrive en SharePoint te bookmarken om ze later gemakkelijk te kunnen openen. Om dit te doen, wordt een sectie 'Opgeslagen voor later' toegevoegd met alle items die zijn gemarkeerd om later in onze OneDrive-eenheid te zien.

OneDrive Bestanden aanvragen

Solliciteren naar
Solliciteren naar

"OneDrive Request Files" (Bestanden aanvragen) is een andere nieuwe functie en daarmee heeft de gebruiker de mogelijkheid om een link te sturen om bestanden van andere mensen op te vragen. Met deze functionaliteit kan iedereen met de bestandsverzoeklink een bestand of document verzenden en ze kunnen dit ook doen zonder in te loggen of zelfs een OneDrive-account te hebben.

Taallokalisatie voor OneDrive-e-mails

Microsoft's nieuwste functie heet "Taallokalisatie voor OneDrive-e-mails" en maakt het mogelijk e-mails te lokaliseren op basis van de voorkeurstaal van de ontvangers waarvoor de AAD- en Exchange-instellingen worden gebruikt. Voor e-mails van meerdere ontvangers zal de ingebouwde logica de inhoud en talen van de site bestuderen om de e-mails te lokaliseren.

Deze verbeteringen komen naar OneDrive op alle platforms waar het platform beschikbaar is. Windows-gebruikers, maar ook die van iOS, Android of degenen die de webversie gebruiken, zouden deze verbeteringen de komende dagen moeten zien aankomen.

Populair onderwerp