Microsoft To-Do is bijgewerkt voor Android met pushmeldingen in persoonlijke accounts

Inhoudsopgave:

Microsoft To-Do is bijgewerkt voor Android met pushmeldingen in persoonlijke accounts
Microsoft To-Do is bijgewerkt voor Android met pushmeldingen in persoonlijke accounts
Anonim

To-Do is een Microsoft-toepassing die is ontworpen om taken te beheren en hoewel het niet zo bekend is als andere in de catalogus, heeft het er naam in gemaakt, vooral dankzij het gebruik in professionele omgevingen en de uitbreiding naar andere platforms.

De geweldige ervaring die Microsoft heeft opgedaan met To-Do is voornamelijk te danken aan het feit dat het groeit vanuit de wortel van Wunderlist, aangezien het is ontwikkeld door hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de laatste Toen Wunderlist door Microsoft werd overgenomen, begon To-Do zijn ontwikkeling met een boost op basis van verschillende updates en de komst van andere platforms. Zo hebben we de komst gezien van ondersteuning voor meerdere accounts, compatibiliteit met Cortana, de mogelijkheid om afspraken uit te stellen of het opvallende donkere thema. En aan allemaal is nu een nieuwe update toegevoegd die pushmeldingen naar persoonlijke Microsoft-accounts brengt.

To-Do biedt nu push-notificaties

Allemaal
Allemaal

Microsoft To-Do bereikt versie 2.6 en samen met de gebruikelijke prestatieverbeteringen en bugfixes, brengt deze update een belangrijke nieuwigheid: ze arriveren pushmeldingennaar persoonlijke Microsoft-accounts. Een verbetering die binnenkort zal worden uitgebreid naar professionele accounts en schoolaccounts.

Deze functie betekent dat wanneer een gebruiker ons toevoegt aan een taak of wanneer deze is gemarkeerd, we een melding zullen ontvangen in de vorm van een melding zodat we het niet vergeten elke afspraak of evenement belangrijk ding dat we op de agenda hebben staan.

Maar het is niet de enige verbetering, aangezien gebruikers nu ook taken kunnen markeren vanuit de "Planner" of "Planner" en overigens is het importeren van taken verbeterd lijsten van Wunderlist. Dit is de changelog voor To-Do voor Android.

  • Pushmeldingen komen naar persoonlijke Microsoft-accounts. In een gedeelde lijst krijg je een melding als de andere persoon een taak toevoegt of er een markeert.
  • Het importeren van gedeelde lijsten in Wunderlist is gemakkelijk gemaakt en we vragen je om ze te delen in To Do.
  • Taken kunnen nu gestart worden vanuit de Planner.
  • Menuweergave is verbeterd.

Microsoft To-Do it kan gratis worden gedownload uit de Google Play Store en zoals we al zeiden, het is een alternatief voor andere populaire applicaties op de markt die zijn ontworpen om onze van dag tot dag.

Populair onderwerp