Microsoft Remote Desktop is bijgewerkt in de App Store: het is nu gemakkelijker om toegang te krijgen tot Windows vanaf een iPhone of iPad

Inhoudsopgave:

Microsoft Remote Desktop is bijgewerkt in de App Store: het is nu gemakkelijker om toegang te krijgen tot Windows vanaf een iPhone of iPad
Microsoft Remote Desktop is bijgewerkt in de App Store: het is nu gemakkelijker om toegang te krijgen tot Windows vanaf een iPhone of iPad
Anonim

Microsoft's Remote Desktop-app is de app die beschikbaar is op iOS (iPhone en iPad) waarmee, via een specifiek protocol, onze computer op afstand kan worden bediend vanaf een iPhone of iPad. Een app die echter bijna een jaar lang geen update had ontvangen en voor wiens toekomst velen vreesden.

Na al die tijd bereikt de "Microsoft Remote Desktop"-app versie 10 in een update die ons veel verbeteringenen nieuwe functies brengt, zowel qua bediening als in de esthetische sectie.

Microsoft Extern bureaublad

iPad
iPad

De nieuwe versie van "Microsoft Remote Desktop" die Tero Alhonen op Twitter heeft herhaald, brengt verbeteringen met zich mee in de gebruikersinterface, nu schoner. Verbeterde interface in menu's die toegang bieden tot "Connection Center", waarmee de sessie kan schakelen tussen pc en applicaties, evenals een nieuw ontwerp voor het extra toetsenbord op het scherm.

Er is ook ondersteuning toegevoegd voor Windows Virtual Desktop, een desktop- en applicatievirtualisatieservice van Microsoft, waarmee u in zeer korte tijd Windows-desktops en -applicaties in Azure kunt implementeren. Het is beschikbaar op iOS maar ook op Windows, Android, Mac en HTML 5.

Windows Virtual Desktop-ondersteuning maakt een iPad of iPhone mogelijk een Windows 10-achtige ervaring in een service die is geoptimaliseerd voor Office 365 ProPlus. Een systeem waarmee gebruikers van Windows 7 een versie kunnen gebruiken die vergelijkbaar is met Windows 10 in een virtuele omgeving.

Dit is het changelog dat "Microsoft Remote Desktop" eruitziet met deze update. Bovendien zal het niet de laatste zijn, aangezien het bedrijf heeft verzekerd dat het regelmatig updates zal uitbrengen:

 • Ondersteuning voor Windows Virtual Desktop (WVD)-service.
 • Nieuwe gebruikersinterface voor verbindingscentrum.
 • Nieuwe gebruikersinterface tijdens de sessie om te schakelen tussen pc en verbonden apps.
 • Nieuw ontwerp voor de toetsenbordassistent op het scherm.
 • Verbeterde ondersteuning voor extern toetsenbord.
 • Ondersteuning voor SwiftPoint Bluetooth-muizen.
 • Microfoonomleidingsondersteuning.
 • Ondersteuning voor omleiding van lokale opslag.
 • Ondersteuning voor camera-omleiding (Windows 10 1809 of later vereist).
 • Ondersteuning voor nieuwe iPhone- en iPad-apparaten.
 • Ondersteuning voor donkere en lichte thema's.
 • Bepaal of je telefoon kan worden vergrendeld wanneer deze is verbonden met een externe pc of app.
 • Klap de verbindingsbalk in sessie samen door lang op het Remote Desktop-logo te drukken.

Met de Microsoft Remote Desktop-app voor iOS kun je werken met Windows-apps, bronnen en desktops vanaf een iOS-apparaat (iPhone en iPad). Maar onthoud dat deze optie alleen aanwezig is in de meest geavanceerde versies van Windows (Pro, Business en Enterprise-versies) terwijl deze niet toegankelijk is vanuit Windows in de Home-versie. Bovendien is het standaard en om veiligheidsredenen gedeactiveerd op onze pc, dus voordat je het gaat gebruiken, is het noodzakelijk om het te activeren, iets dat we in die tijd al zagen.

Een eenvoudig proces dat ons naar de "Eigenschappen" van "Deze computer" brengt en de geavanceerde configuratie-opties opent door op ongeveer te drukken ze uit het menu aan de linkerkant. We volgen de route "Toegang op afstand", "Sta externe verbindingen met deze computer toe" met de verificatieoptie op netwerkniveau ingeschakeld.

Populair onderwerp