Het installeren van PowerToys voor Windows 10 op uw computer is heel eenvoudig door deze stappen te volgen

Inhoudsopgave:

Het installeren van PowerToys voor Windows 10 op uw computer is heel eenvoudig door deze stappen te volgen
Het installeren van PowerToys voor Windows 10 op uw computer is heel eenvoudig door deze stappen te volgen
Anonim

Een tijdje geleden hadden we het over PowerToys, een aantal Microsoft-hulpprogramma's en hulpprogramma's met een geschiedenis erachter en dat nu kan worden getest op Windows 10 door gebruikers meer gedurfde die willen krijgen meer uit hun apparatuur.

We hebben het al genoemd, de PowerToys bestaan uit een reeks hulpprogramma's die zijn ontworpen om het Windows-besturingssysteem te verbeteren, speciale functies waarvan het gebruik speciaal wordt aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en, overigens, om te voorkomen dat u de " Windows-register". Momenteel hebben ze al toegang tot versie 0.14 en bevatten enkele zoals PowerRename, FancyZones en ShortcutMaar hoe kunnen deze PowerToys worden geïnstalleerd?.

De PowerToys installeren

zeven
zeven

Dit is een ongecompliceerd proces dat zelfs mensen zonder minimale kennis toegang hebben tot extra functies zonder het "Windows-register" aan te hoeven raken. Enkele tools die kunnen worden gedownload via deze Github-link om ze in ons team te testen.

Eenmaal gedownload via deze link, zullen we zien hoe we op onze computer een bestand hebben met de extensie. MSI Dit bestand zal het mogelijk maken om de hulpmiddelen. Een automatisch proces dat ons stap voor stap begeleidt en dat de drie beschikbare tools in één pakket installeert.

Een
Een
vier
vier

Onder de opties die we tijdens het proces gaan vinden, is er de mogelijkheid om de PowerToys op te starten met de computer, zodat ze alleen werken als we ze activeren deze of degene waarmee u een snelkoppeling op het bureaublad kunt toevoegen.

Vijf
Vijf

Dit zijn de PowerToys waartoe we toegang zullen hebben met een configuratiepaneel van de verschillende opties die ze bieden.

Acht
Acht
  • FancyZones: is een hulpmiddel om met vensters te werken en ze op een complexe manier te ordenen.
EEN
EEN
  • Shorcut Guide: het is een gids die toegang biedt tot de sneltoetsen die Windows 10 heeft. Om toegang te krijgen tot de gids, houdt u gewoon de Windows-toets ingedrukt en krijgt u toegang tot alle de sneltoetsen
C
C
  • PowerRename: met dit hulpprogramma kunnen we gemakkelijk bestanden of mappen in bulk hernoemen, omdat het ook is geïntegreerd in het contextmenu van Windows 10.
B
B

Eenmaal geïnstalleerd zullen we zien hoe een nieuw pictogram op het bureaublad verschijnt, als we deze optie aanvinken en een directe toegang in de "Taakbalk" in het onderste gedeelte Door te klikken op dit pictogram hebben we toegang tot de configuratie-opties in elk van de tools die het biedt.

We kunnen de tijd bepalen van het indrukken van het toetsenbord zodat "Shorcut Guide" wordt geactiveerd, het gebied waarin we kunnen werken met de vensters in "FancyZones" of die gerelateerd aan "PowerZone". Het is aan de gebruiker om de waarden vast te stellen op basis van hun behoeften.

Populair onderwerp