Dit zijn de nieuwe gratis wallpapers met 4K-resolutie die nu kunnen worden gedownload van de Microsoft Store

Inhoudsopgave:

Dit zijn de nieuwe gratis wallpapers met 4K-resolutie die nu kunnen worden gedownload van de Microsoft Store
Dit zijn de nieuwe gratis wallpapers met 4K-resolutie die nu kunnen worden gedownload van de Microsoft Store
Anonim

Wanneer we een mobiele telefoon of een pc in handen krijgen, is een van de punten die we het meest waarderen, de mogelijkheid om te personaliseren. Op mobiele telefoons bereikt deze schaal een hoger niveau dankzij het gebruik van hoesjes en allerlei accessoires, terwijl in de pc-wereld vinyl en wallpapers de grote bondgenoten zijn om een differentiële touch te bereiken

We kunnen de achtergrond van het inlogscherm of het achtergrondthema wijzigen. We zagen een voorbeeld toen we enkele alternatieven bekeken om onze pc-desktop aan te passen met nieuwe achtergronden. Naast deze opties die worden aangeboden door sommige toepassingen en webpagina's van derden, hebben we de thema's en achtergronden die Microsoft regelmatig lanceert en die nu groeien met nieuwe leden.

Pas het scherm aan

Behang
Behang

Dit is een actie die Microsoft normaal gesproken regelmatig uitvoert: nieuwe voorstellen lanceren die samenvallen met een bepaalde datum (Halloween, de komst van de herfst, thema's geïnspireerd door de natuur…). En nu komt er een nieuwe verzameling achtergronden in 4K-resolutie

Er is keuze tussen luchtfoto's over rivieren, foto's met lange sluitertijd met licht, foto-effecten, panorama's vanuit de trein… In totaal maken ze meer dan 50 snapshots met de een ander tintje geven aan onze desktop en ook zonder door de doos te hoeven gaan, want ze zijn gratis. Dit zijn de opties:

  • Rivierdelta
  • Lichtsporen
  • Licht schilderij
  • Panoramisch uitzicht op de trein

Het gewicht van deze afbeeldingspakketten varieert van 29 tot 41 MB en kan als achtergrond worden gebruikt. Zodra we een van deze achtergronden hebben gemaakt, hoeven we alleen het thema te kiezen dat we willen toepassen via het pad "Start", "Instellingen", "Personalisatie", "Thema's" In bovendien kunnen we de kleuren aanpassen aan het geselecteerde thema in het pad "Instellingen", "Personalisatie" en "Kleuren", waar we de achtergrondkleur markeren die we willen gebruiken met de geselecteerd thema.

Deze nieuwe reeks thema's en achtergronden die door het bedrijf is gelanceerd, voegt zich bij andere die al in de Microsoft Store bestaan en die iets meer dan twee weken geleden een reeks achtergronden zag die op de natuur zijn geïnspireerd.

Populair onderwerp