Windows 10 november 2019 Update weegt heel weinig en van Microsoft verduidelijken ze wat de reden is

Inhoudsopgave:

Windows 10 november 2019 Update weegt heel weinig en van Microsoft verduidelijken ze wat de reden is
Windows 10 november 2019 Update weegt heel weinig en van Microsoft verduidelijken ze wat de reden is
Anonim

Windows 10 november 2019 Update is een realiteit en veel gebruikers testen al de nieuwe functies die het biedt. Ondanks dat het een van de twee belangrijke updates is die Microsoft elk jaar uitbrengt, is de update die voorhanden is iets lichts.

En het feit is dat het grootste deel van de verbeteringen en nieuwe functies zal arriveren met de 20H1 tak van Windows 10, die misschien rond het eerste deel van 2020 zal worden uitgebracht in de lente. Een feit waardoor gebruikers zich afvroegen of het normaal is dat de update die Microsoft heeft uitgebracht om deze reden zo'n laag gewicht heeft. Twijfels die uiteindelijk zijn beantwoord door Microsoft.

Het nieuws was al

Bouwen
Bouwen

Van het Amerikaanse bedrijf ze zijn naar voren gekomen om te verduidelijken dat ja, het is normaal dat Windows 10 November 2019 Update een downloadruimte van iets meer dan 180 Kb in beslag neemt. ¿ Had je verwacht een download van enkele honderden meg? In dit geval is het niet zo.

En het is niet omdat het geen verbeteringen bevat, want deze zijn er, ook al zijn het er niet veel. Het geringe gewicht van deze update is te wijten aan het feit dat veel van hen al vóór de update van Windows 10 november 2019 waren Deze verbeteringen waren al opgenomen in de Windows 10 mei 2019-update, hoewel ze, als je kunt de term slapend gebruiken.

Wat Microsoft met deze update heeft gedaan, is ze wakker maken, die nieuwe dingen ontgrendelen. Een laag gewicht dat alleen optreedt als je Windows 10 mei 2019 Update al op je computer hebt staan.

Dit is een test uitgevoerd door Microsoft die blijkbaar gebruikers niet erg leuk vonden, vooral degenen die deel uitmaken van het Insider-programma, dus in principe zal Microsoft dat niet gebruik dit systeem opnieuw in toekomstige updates van het besturingssysteem.

Microsoft heeft misschien met deze update de bedoeling gehad om de aanwezige bugs in de lente-update te repareren. Een update die vooral gericht is op het corrigeren van bugs en daarom zeiden we al dat het zeldzaam was, maar dat deze update "bijna vrij" van bugs arriveerde. We zullen tot 2020 moeten wachten om een nieuwe versie van Windows 10 te ontvangen, boordevol nieuwe functies.

Ten slotte herinneren we u aan de stappen voor het installeren van Windows 10 november 2019 Update:

  • Ga naar instellingen en zoek naar Windows Update. Het is pad "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"
  • Klik op Controleren op updates.
  • Zodra de update "Functie-update voor Windows 10, versie 1909" verschijnt, moeten we "Nu downloaden en installeren" selecteren.

Populair onderwerp