Microsoft stelt de lancering van de Surface Earbuds uit: nu komen ze in de lente en in de wereldwijde lancering

Inhoudsopgave:

Microsoft stelt de lancering van de Surface Earbuds uit: nu komen ze in de lente en in de wereldwijde lancering
Microsoft stelt de lancering van de Surface Earbuds uit: nu komen ze in de lente en in de wereldwijde lancering
Anonim

Begin oktober woonden we de presentatie bij van de Surface Earbuds, geruchten van Microsoft-hoofdtelefoons die zouden opkomen voor een meer competitieve markt in de tijd dat Apple's Airpods de nieuws, maar waarin andere bekende spelers zijn, zoals de Sony WF-1000XM3.

Het was niet de eerste onderneming van Microsoft op de koptelefoonmarkt, aangezien de Surface Headphones al onder zijn riem zaten. Het probleem met de Surface Earbuds is dat we volgens Panos Panay nog steeds langer moeten wachten om ze te zien aankomen in de verschillende markten waar ze beschikbaar zullen zijn.

In het voorjaar van 2020

oordopjes
oordopjes

We verwachtten dat de Surface Earbuds aan het einde van 2019 zouden aankomen, maar een paar uur geleden kondigde Panos Panay, hoofd van Surface-hardware bij Microsoft, aan dat de oordopjes hun komst zullen vertragen en niet wees een realiteit tot het voorjaar van 2020.

Er is geen bevestigde datum, dus we zullen nog steeds moeten wachten op meer details van een lancering die, ja, niet langer naar markten zal gaan en zal plaatsvinden op wereldwijde niveau.

Voorlopig blijven de oordopjes de dezelfde functies en hetzelfde ontwerp bieden Wat betreft bruikbaarheid kan deze hoofdtelefoon worden gebruikt met alle persoonlijke assistenten. Je kunt samen met Cortana kiezen tussen Google Assistant, Alexa of Siri en om gebruiksproblemen te voorkomen, kunnen we een van hen als standaard markeren terwijl we er altijd een hebben, afhankelijk van het bijbehorende apparaat.

Surface Earbuds werk via een app zoals Surface Audio, een applicatie die beschikbaar zal zijn in de Google Play Store, Apple iTunes Store en Microsoft Store om te kunnen communiceren met de koptelefoon en in staat zijn om de verschillende waarden (egalisatie, volume, gebaren…) naar onze smaak aan te passen.

In termen van ontwerp vinden we enkele draadloze hoofdtelefoons die zijn gescheiden van het ontwerp dat Apple's Airpods hebben "geïnspireerd" Ze integreren een aanraakoppervlak dat wordt gebruikt om verschillende acties te besturen Of het nu gaat om het afspelen van muziek, browsen of zelfs Office 365. Binnenin heeft elke oordop twee microfoons voor ruisonderdrukking, zowel bij het praten als bij het luisteren naar muziek.

Prijs en beschikbaarheid

Bij gebrek aan een specifieke lanceringsdatum, weten we dat ze in de lente zullen aankomen in de kleuren, grijs en wit tegen een prijs van bijna 250 euro.

Populair onderwerp