Microsoft Whiteboard-webapp is bijgewerkt met ondersteuning voor PDF-, Word- en PowerPoint-documenten

Inhoudsopgave:

Microsoft Whiteboard-webapp is bijgewerkt met ondersteuning voor PDF-, Word- en PowerPoint-documenten
Microsoft Whiteboard-webapp is bijgewerkt met ondersteuning voor PDF-, Word- en PowerPoint-documenten
Anonim

Een van de symptomen van Microsoft's interesse in zakelijke en educatieve omgevingen is de beschikbaarheid van oplossingen die erop gericht zijn gebruikers in deze gebieden in staat te stellen het meeste uit hun dagelijkse activiteiten te halen dankzij software- en hardwareoplossingen.

Y een van deze oplossingen is de Whiteboard-applicatie, een gratis applicatie die teamwerk wil bevorderen, aangezien alle gebruikers kunnen deelnemen en communiceren aan hetzelfde project en met elkaar kunnen samenwerken live. Een applicatie die ook een webversie heeft die nu zijn mogelijkheden uitbreidt door de weergave van PDF-, Word- en PowerPoint-documenten te ondersteunen.

Ondersteuning voor PDF, Word en PowerPoint

wit bord
wit bord

Deze optie was een paar dagen een mogelijkheid in de applicatie die beschikbaar is voor Windows 10 in de Microsoft Store en nu komt ook naar de Whiteboard-webapplicatie om op beide hetzelfde te zijn platformen. Als we een document in PDF-, PowerPoint- of Word-formaat moeten gebruiken, kunnen we het openen of bijvoegen via de web-app zelf.

De komst van ondersteuning voor het maken van aantekeningen of het kunnen openen van allerlei soorten documenten vergroot het gebruik dat eraan kan worden gegeven in professionele en educatieve omgevingen. Nu is het niet nodig om andere applicaties te gebruiken, aangezien we vanuit de Whiteboard-webapplicatie alle documenten kunnen beheren die dagelijks nodig kunnen zijn.

Onthoud dat Microsoft medio september Whiteboard heeft geüpdatet waardoor het gemakkelijker wordt voor meeslepend lezen en interactie met objecten. Een verbetering die eerst naar de app kwam en daarna, net als nu, de sprong maakte naar de webversie.

We leven in een tijd waarin Microsoft drastisch verandert. Meer open, de meest representatieve beweging is dat het Chromium heeft omarmd om leven te geven aan een nieuwe Edge. Maar ook, een tijdje geleden zagen we hoe het zich voorbereidde om Google-services in Outlook te integreren.

Microsoft Whiteboard kan worden gedownload voor iOS- en Windows 10-pc's van de Microsoft Store.

Populair onderwerp