Minecraft Earth kan nu worden gedownload van de Google Play Store en de App Store voor iOS en Android

Inhoudsopgave:

Minecraft Earth kan nu worden gedownload van de Google Play Store en de App Store voor iOS en Android
Minecraft Earth kan nu worden gedownload van de Google Play Store en de App Store voor iOS en Android
Anonim

Minecraft is een van Microsoft's meest opvallende successen in de wereld van videogames. Het is de laatste tijd een van de fenomenen binnen de wereld van games. Een titel die synoniem staat voor succes waardoor Microsoft ooit Mojang kocht in afwachting van een toekomst in goud.

De nieuwste evolutie van het Minecraft-label speelt in op de naam Minecraft Earth, een titel die we in juni hebben getest en die nu al gespeeld kan worden in ons land en op verschillende platformen, aangezien het via de Google Play Store naar Android is gekomen, maar ook naar iOS, met versies voor iPad en iPhone.

Met augmented reality

Minecraft Earth is een nieuwe sprong in het spel waarmee we werelden en platforms in 3D kunnen bouwen dankzij blokken in de puurste Lego-stijl. Het verschil is dat Minecraft Earth het gebruik ervan meer verbetert door de camera's van onze apparaten en de Augmented Reality-modellen te gebruiken.

Maar nu komt Minecraft Earth naar zowel iOS als Android en is het in vroege toegang. Het doel is enerzijds dat het de gebruikers van het maken van contact kan dienen, maar ook om eventuele bugs op te poetsen.

De opname van Augmented Reality-systemen bevordert de komst van nieuwe functies. Dit is het geval bij "Adventures", een avontuurmodus voor meerdere spelers, "Volledig geïntegreerde mobs", dus nu hebben dieren of vijanden interactie met de speler of "Delen", aangezien de mogelijkheid om onze creaties te delen met vrienden en volgers is toegevoegd.

Op beide platforms vinden we een gratis titel die zich verbergt in de mogelijkheid om aankopen te doen. Op deze manier kunnen gebruikers vooruitgang boeken en verdiensten verdienen om verder te komen in het spel.

Als we een Android-apparaat gebruiken, hebben we ten minste de versie 8.0 of Nougat van het besturingssysteem nodig, terwijl in het geval van iOS, waar het versies voor iPhone en iPad, vereist iOS 12.0 of hoger.

Populair onderwerp