De nieuwe Edge op basis van Chromium heeft al een versie die is ontworpen voor computers met ARM-processors

Inhoudsopgave:

De nieuwe Edge op basis van Chromium heeft al een versie die is ontworpen voor computers met ARM-processors
De nieuwe Edge op basis van Chromium heeft al een versie die is ontworpen voor computers met ARM-processors
Anonim

De komst van computers op basis van ARM-processors vereist van Microsoft en ontwikkelaars de nodige ondersteuning die zal worden bereikt door applicaties die specifiek zijn gemaakt zodat ze kunnen worden gebruikt in deze modellen. En de browser is een van de belangrijkste toepassingen.

Microsoft wil de kans niet missen om het gebruik van de nieuwe Edge op basis van Chromium te verbeteren en heeft in computers met SoC ARM een goede kans gezien voor gebruikers om aan het voorstel te wennen. Daarom wilde hij niet wachten en biedt al een versie van Edge aan die geschikt is voor ARM-processors

Edge op ARM

We moeten ook onthouden dat Chrome al een versie heeft die is ontworpen voor ARM-processors. Het is ook een bèta, een ontwikkelingsversie, die een merkbare verbetering van de prestaties mogelijk maakt door de CPU-belasting te verlagen in vergelijking met de geëmuleerde x86-versie. En Microsoft wil niet achterblijven met Edge.

Microsoft heeft de native versie van Edge voor ARM64-processors uitgebracht Edge op basis van Chromium arriveert, hoe kan het ook anders, eerst als een bèta dankzij het Canary Channel, dat die de meeste updates ontvangt en het vaakst van de drie die het platform heeft.

Dit is een belangrijke stap om Edge gebruiksvriendelijker te maken, omdat voorheen ARM-gebaseerde machines emulatie moesten gebruiken om de nieuwe Edge te gebruiken. Het verkregen resultaat, hoewel niet slecht, is niet hetzelfde als een applicatie die speciaal voor het platform is ontwikkeld.

De aankondiging, gedaan binnen het Twitter-kanaal van het Edge-ontwikkelingsplatform, heeft tot doel een goede basis van meningen en opmerkingen te creëren die de ontwikkeling van genoemde versie hebben vergemakkelijkt, waardoor mogelijke fouten die kunnen optreden worden geminimaliseerd. Kortom, gebruikers beginnen feedback te genereren.

Microsoft heeft niet bevestigd of de ARM-versie van Edge ook parallel zal verschijnen met de wereldwijde release van Edge, die op 15 januari 2020 voor alle doelgroepen zal aankomen, zowel voor macOS en voor Windows 10. Onthoud dat u via deze link de versie van de nieuwe Edge kunt downloaden die het beste bij u past.

Populair onderwerp