Hoewel de komst van Windows 10 20H1 nog ver weg is, bespreken we enkele nieuwe functies die in het voorjaar in Windows zullen verschijnen

Inhoudsopgave:

Hoewel de komst van Windows 10 20H1 nog ver weg is, bespreken we enkele nieuwe functies die in het voorjaar in Windows zullen verschijnen
Hoewel de komst van Windows 10 20H1 nog ver weg is, bespreken we enkele nieuwe functies die in het voorjaar in Windows zullen verschijnen
Anonim

We wachten nog steeds op de komst van Windows 10 november 2019 Update, die we over een paar dagen verwachten, maar vergis je niet. De update die veel nieuws zal brengen is degene die in de eerste helft van 2020 zou moeten aankomen en die we voorlopig de 20H1-tak noemen.

Windows 10 november 2019 Update zal ongetwijfeld verbeteringen bieden, maar het grootste deel van de nieuwe functies wordt bewaard voor de lente-update En hoewel er nog tijd is om wetende alles wat het van zichzelf kan geven, is het de moeite waard een korte blik te werpen op enkele van de meest interessante nieuwigheden die het kan verbergen.

Ontwerp tweaks

Kromme
Kromme

Om te beginnen met het uiterlijk, worden er wijzigingen verwacht in het ontwerp, die, hoewel ze niet erg uitgesproken zullen zijn, ervoor zullen zorgen dat Windows 10 een actueler uiterlijk biedt en beter zal integreren met wat we kunnen zien in andere besturingssystemen van de concurrentie en andere applicaties.

In die zin een toewijding aan een ontwerp met afgeronde hoeken in de vensters en tabbladen wordt verwacht, zodat de rechte hoeken van Windows 10 waarvan we weten dat ze de geschiedenis in zullen gaan. Het opvallende is dat ze in Edge met de laatste updates weer in een rechte hoek zijn teruggekeerd.

Cortana-verbeteringen

Cortana
Cortana

Belangrijke renovatie verwacht in Cortana Na de scheiding van de zoekbalk, wordt verwacht dat Cortana met de 20H1-tak de communicatiemogelijkheden met gebruikers zal verbeteren. Op deze manier kan Cortana natuurlijker reageren op vragen over openstaande taken, herinneringen, vergaderingen…

Bovendien en in die zin zal Cortana een nieuwe interface bieden die duidelijker en overzichtelijker is en die gebruikers overigens in staat zal stellen deze te gebruiken in een compatibele taal die kan verschillen van de taal die op de computer wordt gebruikt.

Optionele upgrades worden geconsolideerd

update
update

We hebben het destijds al uitgelegd; optionele updates kunnen terugkeren naar Windows 10 om het voor ons gemakkelijker te maken om verbeteringen te krijgen zonder dat we een volledige update hoeven te downloaden of om het voor ons gemakkelijker te maken om de nieuwste stuurprogramma's te krijgen.

Optionele updates verschijnen als een extra optie binnen Windows Update en het systeem zal ze automatisch toevoegen aan een downloadwachtrij. Deze updates zijn beschikbaar op "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update > Bekijk optionele updates"

Bluetooth-verbeteringen

Bluetooth
Bluetooth

Met de 20H1-tak wordt verwacht dat er verbeteringen zullen zijn in Bluetooth-koppeling en het zal snellere toegang bieden, aangezien het systeem nu automatisch detecteert wanneer compatibele apparaten in de buurt zijn.

Het "Actiecentrum" zal de plaats zijn om toegang te krijgen tot Bluetooth-koppeling en zo vermijden we dat we tussen verschillende menu's moeten navigeren totdat we de overeenkomstige sectie hebben gevonden. Evenzo is de interface verbeterd door een knop "Afwijzen" toe te voegen aan de eerste melding om meer controle te geven tijdens het gebruik van Swift Pair. Om de melding nuttiger te maken, tonen ze nu de apparaatnaam en categorie wanneer ze kunnen. Dit zijn de aanvankelijk ondersteunde apparaten:

  • Surface Ergonomisch Toetsenbord
  • Surface Precision Mouse
  • Microsoft moderne mobiele muis
  • Surface mobiele muis
  • Microsoft Arc Mouse
  • Surface Arc Mouse
  • Surface-koptelefoon

De cloud gebruiken om te herstellen

Wolk
Wolk

Net als bij andere besturingssystemen, Windows gebruikt de cloud bij het herstellen van een kopie van het besturingssysteem. Als we tot nu toe geen lokale kopie van het systeem of dvd-stations hebben geleverd, wordt met de 20H1-tak een cloudherstelfunctie toegevoegd.

Als we een internetverbinding met een geschikte snelheid hebben, zal het herstelproces op een eenvoudigere manier worden uitgevoerd, omdat we een Windows 10-image rechtstreeks van Microsoft-servers kunnen verkrijgen. Het is een logische stap, aangezien computers steeds vaker zonder optische stations moeten.

Toegang zonder wachtwoord

Wachtwoord
Wachtwoord

U kunt inloggen zonder wachtwoord inschakelen voor Microsoft-accounts op een Windows 10-apparaat door naar "Instellingen > Accounts > Aanmeldingsopties"te gaan en "Aan" aan te vinken in " Maak uw apparaat zonder wachtwoord".

Op deze manier, door inloggen zonder wachtwoord in te schakelen, schakelen alle Microsoft-accounts op uw Windows 10-apparaat over naar authenticatie via Windows Hello, vingerafdrukherkenning, vingerafdruk of pincode.

Kladblokverbeteringen

Cijfers
Cijfers

Met de 20H1-tak zullen we een Kladblok zien dat is gescheiden van het systeem en enkele virtuele desktops om ons werk te optimaliseren in de puurste macOS-stijl die nu de mogelijkheid bieden om namen te geven hen om de organisatie ervan te vergemakkelijken.

Taakbalkverbeteringen

Klusjes
Klusjes

De 20H1-tak van Windows 10 zal een verbeterde besturing uitbrengen die meer informatie over de graphics van ons team zal toevoegen. Windows zal meer informatie bieden over de grafische kaart die de computer aankoppelt via "Taakbeheer".

De gegevens die worden verzameld, zijn gegevens die betrekking hebben op de temperatuur van de grafiek in re altime om te voorkomen dat de apparatuur oververhit raakt.

gpu
gpu

Het is ook gemakkelijker om nieuwe afspraken en herinneringen aan te maken, omdat gebruikers ze nu kunnen openen door op de datum in de taakbalk te klikken. Tijd en locatie kunnen worden ingesteld.

De verwachting is dat Windows 10 in de 20H1-tak in de eerste helft van 2020 zal aankomen, met een naam die, als we de heersende trend volgen, Windows 10 zou kunnen zijn Update van april 2020 of update van Windows 10 mei 2020.

Populair onderwerp