Dit lek geeft ons details over de toekomst van Cortana: het kan gericht zijn op de zakenwereld

Inhoudsopgave:

Dit lek geeft ons details over de toekomst van Cortana: het kan gericht zijn op de zakenwereld
Dit lek geeft ons details over de toekomst van Cortana: het kan gericht zijn op de zakenwereld
Anonim

De waarheid is dat als je over Cortana moet praten, je niet weet of je het ten goede of ten kwade doet. Microsoft's pad met Cortana lijkt grillig en we weten niet of ze van plan zijn Cortana aan haar lot over te laten of op haar te blijven wedden. Het is wat we kunnen aanvoelen met nieuws zoals het nieuws dat ons nu bezighoudt.

Cortana is het alternatief van Microsoft om het op te nemen tegen Alexa van Amazon, Siri van Apple en Google Assistant van… nou ja, van Google. Het probleem is dat het vijf jaar geleden is dat Cortana in 2014 arriveerde en het niet van de grond is gekomen. Wat Microsoft niet belet plannen voor de toekomst te hebben.

Cortana wordt zakenvrouw

Cortana
Cortana

En ondanks het feit dat Cortana op dit moment misschien een van de secties is die de minste interesse lijkt te wekken in Microsoft En we zeggen dat het lijkt, want Microsoft heeft vast andere plannen. Althans, zo kunnen we denken met een uitgelekte video die verwijst naar Cortana en die aan het licht is gekomen dankzij Walking Cat op Twitter.

Volgens hetzelfde zou Microsoft werken aan het naar Cortana brengen van een reeks verbeteringen en functies die tot nu toe onbekend waren of in ieder geval niet waren gepubliceerd. Een reeks toekomstige functies die voornamelijk gericht zijn op de zakelijke markt.

Microsoft heeft altijd een goed gevoel gehad bij bedrijven en eigenlijk was het tot voor kort het favoriete besturingssysteem in zakelijke omgevingen, zelfs met die oude PDA's.

Een van de nieuwe functies is bijvoorbeeld de mogelijkheid die Cortana zou bieden om ongelezen e-mails af te spelen en de interactie die het de gebruiker zou bieden, door hen toe te staan de mail alleen met de stem.

Verbeteringen gericht op de professionele omgeving, waaronder bijvoorbeeld degene die Cortana in staat zou stellen om op basis van de agenda te zoeken naar de beste tijd en plaats om een vergadering te houden en stuur het per post e-mail vergadering details.

Cortana zou ook meer aanpasbaar zijn, aangezien gebruikers in staat zal stellen de stem te kiezen, en zelfs een mannelijke stem voor Cortana te kunnen kiezen. Er moet aan worden herinnerd dat Cortana sinds het begin en in de Engelse versie de stem van de stemactrice Jen Taylor heeft gebruikt.

De komst van Alexa op Windows leek het einde van Cortana te betekenen, maar volgens deze video zou Microsoft kunnen wedden op een markt waarin persoonlijke assistenten niet dezelfde populariteit genietendie ze wel in huis hebben. We zullen moeten wachten op nieuws, aangezien er tijdens het laatste Microsoft-evenement niets over Cortana werd gezegd.

Populair onderwerp