Microsoft onthult welke build zal worden gebruikt voor de lancering van Windows 10 november 2019 Update

Inhoudsopgave:

Microsoft onthult welke build zal worden gebruikt voor de lancering van Windows 10 november 2019 Update
Microsoft onthult welke build zal worden gebruikt voor de lancering van Windows 10 november 2019 Update
Anonim

De maand oktober is bijna voorbij en dat betekent dat er voor ons steeds minder tijd over is om Windows 10 November 2019 Update te testen. Dat tenminste als we letten op de gegevens die Zac Bowden heeft gegeven waarin 12 november heeft vastgesteld als de aangegeven datum voor de lancering.

We zijn getuige geweest van geruchten en lekken en nu kondigt een blogpost van het Windows Insider Program-team de build aan die deze voor alle gebruikers zal vrijgeven , die over een paar dagen kan worden gedaan met Windows 10 november 2019 Update.

Build 18363.418

Bouwen
Bouwen

We worden daarom geconfronteerd met officiële informatie van Microsoft We weten dus al dat de update van Windows 10 november 2019 de laatste hand krijgt om binnen een paar dagen voor het publiek te worden vrijgegeven en dat de compilatie die dit mogelijk maakt, is Build 18363.418.

Deze build v alt samen met degene die we een paar dagen geleden, medio oktober, zagen als kandidaat om de definitieve versie te zijn van de nieuwe update voor Windows 10. Logisch gezien de korte tijdspanne.

Deze build, build 18363.418, zal alle gebruikers bereiken die geen deel uitmaken van het Insider-programma om de Windows 10 november 2019-update te installeren.

Ze hebben ook opgemerkt dat zodra het is uitgebracht, ze zullen blijven werken aan het verbeteren van de prestaties van de Windows 10 november 2019 Update met voortdurende release van patches en kleinere updates zoals onderdeel van hun onderhoudsbeleid.

In die zin geven ze aan dat ze cumulatieve updates zouden kunnen uitbrengen om enkele fixes toe te voegen, iets dat niet zal voorkomen dat Build 18363.418 de definitieve versie is. Een versie die op 12 november naar consumenten wordt verzonden.

Wat interessant is, is dat ze enkele kleine updates kunnen uitbrengen en het nummer van de definitieve Build niet veranderen, dus we moeten opletten voor eventuele releases dat zou kunnen komen.

Populair onderwerp