De camera die de Surface Duo zal gebruiken, is nog niet beslist: Microsoft werkt aan een camera van hoge kwaliteit

Inhoudsopgave:

De camera die de Surface Duo zal gebruiken, is nog niet beslist: Microsoft werkt aan een camera van hoge kwaliteit
De camera die de Surface Duo zal gebruiken, is nog niet beslist: Microsoft werkt aan een camera van hoge kwaliteit
Anonim

Een paar dagen geleden hadden we het over de mogelijke camera die de Surface Duo zou hebben. We weten al dat er nog een lange weg te gaan is voordat de markt arriveert, maar die lange tijd verhindert niet dat het de aandacht trekt dat bij de presentatie ervan er geen verwijzing was naar het fotografische gedeelte

Met het belang dat camera's tegenwoordig op mobiele apparaten hebben, was het nogal verrassend dat Microsoft geen details gaf over de kenmerken van de camera van zijn eerste klaptelefoon, de Surface Duo. Dus de vragen, en dus de antwoorden, lieten niet lang op zich wachten.

Surface Duo en zijn camera

SurfaceDuo
SurfaceDuo

En het waren de collega's van WindowsArea die, aanwezig op het Surface Event in Berlijn, de vertegenwoordigers van het Amerikaanse bedrijf vroegen naar dit onderdeel. Wat wordt de camera die wordt geïmplementeerd in de Surface Duo?

Technische specificaties terzijde, het was opvallend dat het maar één camera was voor het hele apparaat. Dus de antwoorden over de fotografische hardware lieten niet lang op zich wachten van de daar aanwezige vertegenwoordigers van het bedrijf.

Ze verklaarden dat deze sectie nog niet gesloten is en dat ze werken aan het brengen van een kwaliteitscamera die kan concurreren in het topsegment van de markt tegen de tijd dat de Surface Duo komt op de markt.

Microsoft houdt daarom de ontwikkeling van sommige onderdelen van zijn nieuwe apparaten geheim, iets logisch als ze zo'n lange tijd hebben gekregen voordat ze op de markt komen.

Het niet geven van aanwijzingen aan de concurrentie kan een onderscheidende factor zijn om een product te lanceren dat een ander tintje geeft en erin slaagt gebruikers aan te trekken.

Onthoud dat de Surface Duo een mobiel apparaat is met twee 5,6-inch schermen en een systeem van scharnieren waarmee ze tot 360 graden kunnen draaien om een scherm van 8 te bereiken inch diagonaal. Een model dat een Qualcomm Snapdragon 855-processor gebruikt, Qualcomm's krachtigste tot nu toe om een besturingssysteem uit te voeren op basis van een versie van Android 9 Pie die is aangepast om de twee schermen van het apparaat te ondersteunen.

Populair onderwerp