Office is opnieuw geüpdatet binnen het Insider-programma met verbeteringen gericht op toegankelijkheid en beveiliging

Inhoudsopgave:

Office is opnieuw geüpdatet binnen het Insider-programma met verbeteringen gericht op toegankelijkheid en beveiliging
Office is opnieuw geüpdatet binnen het Insider-programma met verbeteringen gericht op toegankelijkheid en beveiliging
Anonim

Nieuws komt eraan voor Office-gebruikers, in ieder geval voor degenen die deel uitmaken van het Insider-programma. Nieuws in de vorm van een Build, een geavanceerde compilatie waarmee de nieuwigheden die worden toegevoegd kunnen worden getest en de feedback kan worden gegenereerd die nodig is om de mogelijke aanwezige bugs te corrigeren voordat ze het grote publiek bereiken

In dit geval is de uitgebrachte build genummerd 12209.20010 Het is een build die wordt geleverd met nieuwe functies in Word, Excel, Outlook en PowerPoint. En samen met de nieuwe toegevoegde functies mag er geen gebrek zijn aan verbeteringen om de goede werking van de apps en hun stabiliteit te garanderen.

Kantoor
Kantoor

In Outlook is de toegankelijkheid verbeterd en toont nu een meer toegankelijke e-mailtip om ervoor te zorgen dat uw inhoud toegankelijk is wanneer u deze naar een gebruiker stuurt die de voorkeur geeft aan toegankelijke inhoud. In PowerPoint maakt de "Toegankelijkheidscontrole" het voor schermlezers gemakkelijk om objecten op uw dia's te ordenen.

Aan de andere kant wordt in Office Suite het Uploadcentrum vervangen door de functie "Bestanden die aandacht behoeven" die in Office-toepassingen verschijnt. "File > Open" Biedt een minder ingrijpende ervaring dan Upload Center.

Tegelijkertijd blijft Microsoft werken aan verbeteringen aan de kantoorsuite en nieuwe features en functies voor applicaties zoals Outlook en Powerpoint gericht op het verbeteren van de algemene prestaties en beveiliging van alle applicaties.

Excel

Excel
Excel
 • Los een probleem op waarbij de bedieningselementen van de selectievakjes konden krimpen bij het gebruik van autofit om de rijhoogte aan te passen
 • Er is een probleem opgelost waarbij het selecteren van een cel na het scrollen ertoe kon leiden dat de verkeerde cel werd geselecteerd

Vooruitzichten

Outlook
Outlook
 • Er is een probleem vastgesteld waardoor digitale handtekeningen kunnen mislukken bij het ondertekenen van een e-mail met een digitaal ondertekende bijlage
 • Geïdentificeerd probleem waarbij lange bestandsnamen werden afgekapt na het slepen en neerzetten van de berichttekst
 • Geïdentificeerd probleem waarbij het zoekvak zou kunnen verdwijnen wanneer het lint is ingesteld op automatisch verbergen.

PowerPoint

Power Point
Power Point
 • Er is een probleem geïdentificeerd waarbij de beeldverhouding voor het diavoorbeeld niet correct was vergrendeld en ontgrendeld.
 • Geïdentificeerd probleem waarbij een welkomstbericht een ongeldige link bevat

Project

projecteren
projecteren
 • Gelokaliseerd een probleem waarbij notities mogelijk niet blijven bestaan als ze worden ingevoerd bij het uitvoeren van updatetaken
 • Er is een probleem gelokaliseerd waarbij een gebruiker een bestand kon vergrendelen, maar er werd geen gebruikersnaam weergegeven in het foutbericht
 • Geïdentificeerd probleem waarbij gebruikers meerdere berichten konden ontvangen bij het openen van een alleen-lezen project.

Microsoft Word

Woord
Woord
 • Geïdentificeerd probleem bij het bekijken van opmerkingen bij gebruik van een schermlezer.
 • Geïdentificeerd probleem waarbij sommige recensies verkeerd werden geïdentificeerd als spelling- of grammaticale recensies.
 • Geïdentificeerd probleem waarbij een nieuw commentaarvenster soms niet kon focussen.

Office Suite

Kantoor ruimte
Kantoor ruimte
 • We hebben een probleem opgelost waarbij een update kon worden voorkomen door een onjuiste foutmelding van "Er wordt nog een installatie uitgevoerd".
 • Er is een probleem vastgesteld dat van invloed kan zijn op de synchronisatie van een lokale bron met een cloudbron

Als je deel uitmaakt van het Insider-programma en toegang wilt hebben tot het nieuws van de nieuwste build die door Microsoft is uitgebracht, hoef je alleen maar toegang te krijgen tot de route "Bestand > Account > Update-opties > Update nu van Office ".

Populair onderwerp