Met de applicatie Jouw telefoon kunnen we nu oproepen ontvangen en plaatsen vanaf de pc via onze mobiele telefoon

Inhoudsopgave:

Met de applicatie Jouw telefoon kunnen we nu oproepen ontvangen en plaatsen vanaf de pc via onze mobiele telefoon
Met de applicatie Jouw telefoon kunnen we nu oproepen ontvangen en plaatsen vanaf de pc via onze mobiele telefoon
Anonim

Bij verschillende gelegenheden hebben we het gehad over de updates die de toepassing Jouw telefoon heeft ontvangen. De app die dient als een link tussen onze pc en de mobiel en die de grens tussen de twee doet vervagen, is bijgewerkt met wat misschien wel een van de belangrijkste verbeteringen is: call-ondersteuning komt binnen vanaf je Windows Phone 10

Iedereen die Windows 10 in de nieuwste versie heeft en deel uitmaakt van het Insider-programma met build 18999, kan nu toegang krijgen tot deze verbetering op Jouw telefoon zodat ze allebei en beantwoord oproepen die op de mobiel worden ontvangen en doe dit rechtstreeks vanaf de pc.

Bellen vanaf onze mobiel

Mobiel
Mobiel

Om van deze verbetering te kunnen profiteren, is het nodig om, naast het deel uitmaken van het Insider-programma in Windows 10, een Android-telefoon te hebben met ten minste Android Nougat 7.0of een hogere versie, iets dat ondanks de verspreiding van Android-versies niet moeilijk is.

We moeten de applicatie Jouw telefoon op de pc geïnstalleerd hebben en Bluetooth-synchronisatie ingeschakeld hebben met de mobiele telefoon in kwestie. Op deze manier en om een oproep te starten, volstaat het om toegang te krijgen tot de contacten of het gewenste telefoonnummer te bellen.

Wat betreft het ontvangen van oproepen, kunnen we ervoor kiezen om op te nemen, een inkomende oproep niet te accepteren, te antwoorden met een sms-bericht of de beller rechtstreeks naar de voicemail te sturen.

De applicatie, die nu getest kan worden, is niet vrijgesteld van mogelijke bugs en in feite waarschuwt Microsoft dat oudere versies van sommige anti-cheat spelsoftware enkele storingen kunnen veroorzaken.

Een functie waarover sinds september wordt gesproken en die zich bij andere voegt, zoals de functie die het mogelijk maakte om mobiele meldingen op de pc weer te geven, compatibiliteit met een groter aantal telefoons, de mogelijkheid om de statusbatterij te bedienen vanuit de app of berichtenbeheer met DUAL SIM-telefoons

Populair onderwerp