Microsoft pakt de turbo: de donkere modus is al actief onder de betatesters van Office voor iOS

Inhoudsopgave:

Microsoft pakt de turbo: de donkere modus is al actief onder de betatesters van Office voor iOS
Microsoft pakt de turbo: de donkere modus is al actief onder de betatesters van Office voor iOS
Anonim

Beetje bij beetje verspreidt de donkere modus zich over alle apps en besturingssystemen. We hebben de implementatie ervan gezien in Android 10, in Google-applicaties, we wachten op de komst van de donkere modus in WhatsApp en Microsoft heeft ook zijn tests met sommige van zijn applicaties

Dit is het geval voor applicaties in het Office-ecosysteem, die al genieten van de donkere modus in iOS 13. Een nieuw ontwerp dat toegankelijk is zolang u deel uitmaakt van het bètatestprogramma via de TestFlight-app.

Donkere modus in Office voor iOS

donkere modus
donkere modus

Profiteer van deze nieuwe modus, die wordt uitgerold naar Office Insiders-tests Word, PowerPoint, Excel en OneNote op iOS 13.

De eerste stap is om TestFlight te installeren vanuit de App Store. Het is de applicatie die toegang biedt tot de bètaversies van de verschillende applicaties voor iOS en iPadOS. Als we het eenmaal hebben geïnstalleerd, in staat zijn om de nieuwe donkere modus in elk van de toepassingen te testen, moet je de bijbehorende link invoeren en deelnemen aan de bèta vanaf je iOS-apparaat.

  • Word bètaversie
  • Excel bètaversie
  • PowerPoint-bètaversie
  • OneNote bètaversie
  • Outlook bètaversie
  • Skype bètaversie
  • Cortana bètaversie
  • Microsoft To-Do Beta

Met het nieuwe ontwerp hebben alle apps een volledig zwarte achtergrond met witte tekst in elke app en altijd met de kleuren van elke app. Tot nu toe waren het OneDrive en Outlook die dit voorrecht genoten. Voorlopig is Microsoft Word de enige die deelname aan de testfase niet toestaat, dat het volledige quotum heeft.

Hopelijk, als de donkere modus eenmaal in bèta is, duurt het niet lang voordat het de algemene versies van Office bereikt die te vinden zijn in de App Store. Onthoud ook dat het noodzakelijk is om iOS 13 te hebben om toegang te krijgen tot deze verbeteringen.

Populair onderwerp