Outlook biedt compatibiliteit met Samsung's Galaxy Watch om e-mail te kunnen checken vanaf onze pols

Inhoudsopgave:

Outlook biedt compatibiliteit met Samsung's Galaxy Watch om e-mail te kunnen checken vanaf onze pols
Outlook biedt compatibiliteit met Samsung's Galaxy Watch om e-mail te kunnen checken vanaf onze pols
Anonim

De markt voor slimme horloges is misschien niet de meest interessante voor veel merken. Apple terzijde, de waarheid is dat behalve LG of Samsung, beide met hun verschillende alternatieven, er niet al te veel alternatieven zijn om uit te kiezen en sommigen, zoals Fitbit, hebben de voor verkoop teken.

Daarom is het opvallend dat bedrijven blijven wedden op het brengen van hun applicaties naar deze ecosystemen. En dit is wat er is gebeurd met Microsoft, dat met de laatste Outlook-update een versie voor de Samsung Galaxy Watch heeft weten te maken.

Bedien Outlook vanaf je pols

Outlook
Outlook

De Samsung Galaxy Watch is het slimme horloge, het alternatief van het Koreaanse merk voor de Apple Watch. Een model dat, gebaseerd op Tizen, verschillende versies heeft die nu profiteren van de aankomst van Outlook in de vorm van een app.

En als er applicaties zijn die bijna essentieel zijn om "om de pols te dragen", dan zouden instant messaging- en e-mailapplicaties degene moeten zijn die als eerste in de lijst met prioriteiten verschijnen.

Zoals SamMobile meldt, heeft Microsoft een versie van Outlook ontwikkeld voor de Samsung Galaxy Watch, zodat iedereen die een horloge van dit type heeft en een Outlook-e-mailaccount gebruikt, e-mail rechtstreeks kan beheren van je pols zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen.

Met Outlook voor de Samsung Galaxy Watch kun je push-notificaties ontvangen van ontvangen e-mails, maar ook beantwoorden, hetzij door snelle antwoorden of zelfs door het antwoord te typen, ja, met de logische beperkingen opgelegd door de grootte van het scherm.

De Outlook-applicatie voor de Samsung Galaxy Watch kan worden gedownload van de Galaxy Store rechtstreeks vanaf het horloge of via de Samsung-telefoon waarmee we de smartwatch hebben gesynchroniseerd. Om deze app te gebruiken, moet u ook de nieuwste versie van Outlook voor Android beschikbaar hebben op Google Play.

Populair onderwerp