Een realistischer niveau: dit is wat Microsoft zou kunnen bereiken met Flight Simulator als ze het gebruik van RayTracing en Bing tegelijkertijd toepassen

Inhoudsopgave:

Een realistischer niveau: dit is wat Microsoft zou kunnen bereiken met Flight Simulator als ze het gebruik van RayTracing en Bing tegelijkertijd toepassen
Een realistischer niveau: dit is wat Microsoft zou kunnen bereiken met Flight Simulator als ze het gebruik van RayTracing en Bing tegelijkertijd toepassen
Anonim

Microsoft zal waarschijnlijk geen games hebben onder zijn bekendste titels, maar er is er een die enorm opv alt en die stelregel een uitzondering maakt. Dit is Microsoft Flight Simulator, een titel die al sinds mensenheugenis bij ons is en nu weer in het nieuws.

En het feit is dat Microsoft werkt aan een nieuwe aflevering van Flight Simulator die, volgens de eerste afbeeldingen, een opmerkelijke esthetische sectie zal bereiken. Om dit te bereiken zal Microsoft profiteren van het gebruik van RayTracing-technologie in de pc-versie, een van de volgende revoluties op het gebied van videogames.

Graphics naar een ander niveau

RayTracing of ray tracing in het Spaans, is een verbetering die wordt bereikt dankzij het gebruik van een reeks algoritmen waarmee we kunnen afleiden waar het licht weer v alt en op deze manier de om zo min mogelijk reflecties en brekingen in re altime weer te geven. Een technologie die we al hebben gezien in een titel als Battlefield V. Het licht en de verlichting in objecten en de omgeving wordt dynamisch en in re altime berekend, afhankelijk van het punt van waaruit we de scène gaan observeren in wat het zou zijn onze virtuele camera.

Microsoft Flight Simulator bevindt zich momenteel in een vroege ontwikkelingsfase, maar IGN heeft de mogelijke opname van het RayTracing-systeem herhaald dankzij Nvidia GeForce RTX-graphics.

In het geval van de Microsoft-titel hebben we het over een videogame in de vorm van een simulator waarin elementen zoals re altime weer en dus lichteffecten zowel satellietbeelden als andere elementen beïnvloeden. Het effect ervan op de uiteindelijke afbeelding die door het spel wordt getoond, is fundamenteel

Een technologie die krachtige apparatuur vereist, zoals we destijds zagen, aangezien de rekenkracht die nodig is om de scène in re altime te laten belichten, ontsnapt aan de overgrote meerderheid van de computers op de markt.

Ook met Bing

Microsoft Flight Simulator kan ook integreren met Bing, de zoekmachine van het Amerikaanse bedrijf. Dat blijkt althans uit de eerste tests. Het doel? Welnu, het is vrij duidelijk dat het aanpassen van het spel aan wat er in re altime gebeurt.

Bing's integratie in Flight Simulator doet meer dan het weer wordt op een volledig betrouwbare manier weergegeven. Als er bijvoorbeeld een storm is in een gebied, is dit van toepassing op ons spel als we over datzelfde gebied vliegen.

IGN's verklaring heeft geen reactie gevonden van een van de bovengenoemde bedrijven en noch Microsoft noch Nvidia hebben enige samenwerking bevestigd of ontkend in toekomstige projecten, waaronder Flight Simulator.

Populair onderwerp