Problemen verschijnen met zoekopdrachten en het VMware-hulpprogramma voor gebruikers die patch KB4517211 op Windows 10 hebben geïnstalleerd

Inhoudsopgave:

Problemen verschijnen met zoekopdrachten en het VMware-hulpprogramma voor gebruikers die patch KB4517211 op Windows 10 hebben geïnstalleerd
Problemen verschijnen met zoekopdrachten en het VMware-hulpprogramma voor gebruikers die patch KB4517211 op Windows 10 hebben geïnstalleerd
Anonim

Midden september, onaangenaam nieuws met betrekking tot Microsoft-updates De patch die door het bedrijf voor Windows 10 onder het nummer werd uitgebracht, veroorzaakte problemen met zoekopdrachten in het startmenu. Een patch die arriveerde om een ander eerder probleem op te lossen.

En nu, herha alt de situatie zich met een andere patch uitgebracht door Microsoft, hoewel het voordeel nu is dat het een optionele update is. Dit is de patch met het nummer KB4517211 die Microsoft heeft uitgebracht voor computers met Windows 10 mei 2019 Update. Een patch die problemen veroorzaakt met "Start Menu"-zoekopdrachten met het VMware-virtualisatieprogramma.

Zoekopdrachten mislukken opnieuw

mislukkingen
mislukkingen

Als de patch KB4515384 die is uitgebracht om CPU-problemen te corrigeren, gebruikers al heeft doen klagen dat het een kritieke fout veroorzaakte die van invloed is op zoekopdrachten die worden uitgevoerd vanuit het "Startmenu". Deze fout heeft al een geschiedenis: deze is gedetecteerd met de cumulatieve update Windows 10 KB4515384.

En de geschiedenis herha alt zich, want nu zijn er lijders op de forums die klagen dat ze na het installeren van de KB4517211-patch en het doen van een zoekopdracht een lege pagina hebben ontvangen in plaats van de gewenste resultaten.

Sommige gebruikers beweren zelfs dat ze geen andere keuze hadden dan de update te verwijderen om hun computers weer goed te laten werken. Het is de meest drastische oplossing, maar ook de meest effectieve.

WMware-problemen

mislukt
mislukt

Maar de problemen houden hier niet op, want degenen die het waagden deze patch te installeren, waarschuwen ook dat het problemen veroorzaakt met het WMware-virtualisatiesysteem, zodat wanneer ze VMWare Workstation Pro starten, ze een waarschuwing krijgen met het volgende tekst: "VMware Workstation Pro kan niet draaien op Windows: Controleer of er een bijgewerkte versie van deze applicatie is die op Windows kan draaien."

Op dit moment heeft Microsoft deze fout niet herhaald, maar we moeten niet vergeten dat ze in het vorige geval eerst de bug ontkenden totdat ze het uiteindelijk afmaakten door toe te geven. We wachten op een officiële verklaring over mogelijke oplossingen of bevestiging van het bestaan van de genoemde bug.

Als je deze fout ervaart, is de mogelijkheid die je nu hebt om deze update te verwijderen om de situatie ongedaan te maken. Om dit te doen, is het noodzakelijk om naar de route "Instellingen", "Update en beveiliging" te gaan en daarbinnen op te klikken " Updategeschiedenis bekijken" De volgende stap is om de "Updates verwijderen" optie te gebruiken door de KB4517211-update te markeren en vervolgens op "Verwijderen" te klikken knop "

Populair onderwerp