Mogelijke Microsoft-hoofdtelefoons worden gefilterd voorbij de Surface Earbuds die een paar uur geleden werden gepresenteerd

Inhoudsopgave:

Mogelijke Microsoft-hoofdtelefoons worden gefilterd voorbij de Surface Earbuds die een paar uur geleden werden gepresenteerd
Mogelijke Microsoft-hoofdtelefoons worden gefilterd voorbij de Surface Earbuds die een paar uur geleden werden gepresenteerd
Anonim

De presentatie van Microsoft een paar uur geleden heeft hoge verwachtingen gewekt. We hebben kennis gemaakt met nieuwe toestellen, waaronder de langverwachte Surface-telefoon en onder meer nieuwe koptelefoons: de Surface Earbuds. Echter, het lijkt erop dat Microsoft nog steeds werkt aan de klassieke supra-aurale hoofdtelefoon die we allemaal kennen.

Dit is wat de bekende Twitter-gebruiker WalkingCat heeft onthuld in een nieuwe advertentie op zijn sociale netwerkaccount waarin hij een mogelijk lek weergeeft. Nieuwe Surface-hoofdtelefoons, vergelijkbaar met die al door Microsoftin de catalogus worden aangeboden, maar in een nieuwe afwerking.

Surface-koptelefoon in zwart

Oppervlak
Oppervlak

Vergeet niet dat Microsoft al een koptelefoon in zijn catalogus heeft zonder te hoeven wachten op de Surface Earbuds. Het gaat om de Surface Headphones, een model met actieve ruisonderdrukking om het luisteren naar audio zonder interne interferentie te verbeteren, dat tot 13 niveaus van annulering en over-ear-type biedt.

Een model dat uitgebreide opties kan zien om ze te krijgen, iets dat WalkingCat heeft herhaald in een promotievideo waarin nieuwe Surface Headphones in het zwart verschijnennaast de gebruikelijke grijze versie we weten het allemaal.

Ze lijken hetzelfde, in feite er bevindt zich dezelfde mechanische knop op de koepel van de oortelefoon waarmee de gebruiker de intensiteit van de isolatie kan regelen, waardoor min of meer om geluid van buiten in te voeren.

Een hoofdtelefoon, degene die we nu kunnen vinden, die continu gebruik tot 15 uur mogelijk maakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Bluetooth-verbinding, een cijfer dat oploopt tot 50 uur als we de 3,5 millimeter jack-poort gebruiken.

Deze hoofdtelefoon benadruk de opname van 8 microfoons die verantwoordelijk zijn voor het bestuderen en analyseren van het omgevingsgeluid en stellen je in staat om met Cortana te communiceren via een verbaal commando. Koptelefoon tot nu toe aanwezig in een zilvergrijze kleur.

We weten niet of de Microsoft Surface Headphones die mogelijk in het zwart worden geleverd, verbeteringen zullen aanbrengen ten opzichte van het huidige model , hetzij door software of hardware. We zullen moeten wachten tot Microsoft mogelijke gegevens in dit verband aanbiedt.

Populair onderwerp