Surface Earbuds kunnen werken met Siri, Alexa en Google Assistant en niet alleen met Cortana

Inhoudsopgave:

Surface Earbuds kunnen werken met Siri, Alexa en Google Assistant en niet alleen met Cortana
Surface Earbuds kunnen werken met Siri, Alexa en Google Assistant en niet alleen met Cortana
Anonim

Een van de nieuwsberichten die we gisteren zagen, had niets te maken met laptops of tablets. Het waren de Surface Earbuds, de nieuwe in-ear hoofdtelefoons die Microsoft presenteerde om te concurreren in een segment dat verzadigd is met dit type product. En voordat ze op de markt komen, leren we details over hoe ze werken

Om het gebruik ervan te verbeteren en niet onopgemerkt te blijven door gebruikers, heeft Microsoft besloten dat de Surface Earbuds compatibel zijn met alle spraakassistenten van derden en niet alleen met Cortana. Het lijkt erop dat Microsoft de fouten uit het verleden niet wil herhalen.

Wat is er nieuw in Microsoft

Microsoft wil niet alleen gebonden zijn aan Cortana, gezien de uitbreiding die de opties van de concurrentie hebben. Zowel Google Assistent als Siri, en vooral Alexa, hebben aangetoond veel meer te reizen dan de persoonlijke assistent van Microsoft.

Daarom wilde Microsoft benadrukken dat de Surface Earbuds gebruikt kunnen worden met alle persoonlijke assistenten Op deze manier kunnen gebruikers Google Assistant, Alexa of Siri samen met Cortana gebruiken en om gebruiksproblemen te voorkomen, kunnen we een van deze als standaard markeren terwijl we er altijd een bij de hand hebben, afhankelijk van het bijbehorende apparaat.

Als we met de pc zijn, zal Cortana worden gebruikt, als we een Android-telefoon gebruiken, zal deze kiezen voor Google Assistant, terwijl als we een iOS-apparaat bij de hand hebben, het ervoor zal kiezen om Siri te gebruiken. Maar de eerste keer dat we het gebruiken, zal vragen welke we standaard willen gebruiken.

Surface Earbuds werk via een app zoals Surface Audio, een applicatie die beschikbaar zal zijn in de Google Play Store, Apple iTunes Store en Microsoft Store om te kunnen communiceren met de koptelefoon en in staat zijn om de verschillende waarden (egalisatie, volume, gebaren…) naar onze smaak aan te passen.

Vergeet niet dat de Surface Earbuds aan het einde van het jaar tegen een prijs van $ 249op de Amerikaanse markt zullen aankomen, terwijl we wachten op de aankomstdatum en prijs in andere markten.

Populair onderwerp