Dit is wat de presentatie van Microsoft vandaag van zichzelf heeft gegeven: alle apparaten om geen details te verliezen

Inhoudsopgave:

Dit is wat de presentatie van Microsoft vandaag van zichzelf heeft gegeven: alle apparaten om geen details te verliezen
Dit is wat de presentatie van Microsoft vandaag van zichzelf heeft gegeven: alle apparaten om geen details te verliezen
Anonim

Vandaag was de dag gemarkeerd met "hoofdletters" om het nieuwe arsenaal te ontdekken waarmee Microsoft de markt wil veroveren. Om de waarheid te zeggen, zouden Panos Panay en zijn bedrijf weinig verrassingen in petto hebben na de laatste lekken die weinig ruimte lieten voor verbeeldingskracht.

Dit gezegd hebbende, is het handig om in één oogopslag te bekijken en om geen details te verliezen alles wat van zichzelf een presentatie heeft gegeven die trouwens ritme ontbrak, iets wat gebruikelijk was in de laatste presentaties van dit type. Een evenement om meer te weten te komen over de nieuwe Microsoft-apparaten die we nu beoordelen.

Surface-laptop 3

Surface-laptop3 3 1000x750
Surface-laptop3 3 1000x750

Zoals verwacht, de nieuwe Surface Laptop 3 van Microsoft Een apparaat dat nu een opvallend scherm biedt van 15 inchIdeaal voor het bestrijden van steeds meer tablets en zelfs laptops van het merk Apple.

In dit geval gebruikt het een 15-inch PixelSense-scherm met een resolutie van 2.496 × 1.664 pixels en 201 dpi. Het 13,5-inch model is nog steeds aanwezig, ook met een PixelSense-scherm en een resolutie van 2.256 × 1.504 pixels.

3
3

Van de nieuwe Surface Laptop 3 markeer nieuwe afwerkingen waarin het afziet van de alcantara-afwerking, iets dat echter niet verhindert dat het een echt aantrekkelijk en aanpasbaar apparaat dankzij de nieuwe kleuren en tinten die worden aangeboden. Ze komen in een nieuwe Sandstone-afwerking samen met de gebruikelijke Platinum-, Cob alt- of Black-afwerkingen Als we kiezen voor het 15-inch model, kunnen we kiezen tussen Black of Platinum-kleuren.

Dit nieuwe model benadrukt voor het eerst de toewijding van Microsoft om te kiezen voor een AMD-processor uit de bekende Ryzen-familie. In dit geval gebruikt het de nieuwe AMD Ryzen "Surface Edition"-processor, die volgens hen de snelste mobiele processor is die ooit door AMD is gemaakt. Het is een van de alternatieven, aangezien modellen onder Intel SoC ook beschikbaar zullen blijven, die komen in 13,5-inch modellen.

Surface-laptop3 9 1000x563
Surface-laptop3 9 1000x563

Van de rest van de specificaties moet worden opgemerkt dat het tot 32 GB DDR4 RAM toestaat als we kiezen voor de top van het assortiment in 15 inch In de In het geval van de 13,5-inch variant biedt deze tot 16 GB LPDDR4X RAM. Het nieuwe model zou twee keer zo snel zijn als de Surface Laptop 2 en drie keer zo snel als een MacBook Air.

Beide modellen bieden dezelfde opslagcapaciteit, met een capaciteit tot 1TB via SSD. Als het op autonomie aankomt, belooft Microsoft tot 11,5 uur batterijduur en de mogelijkheid om 80% van de batterij in één uur op te laden.

Surfacelaptop3 4 1000x667
Surfacelaptop3 4 1000x667

De nieuwe laptop heeft een 20% groter trackpad, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is in het dagelijkse gebruik. Ook opmerkelijk is de toewijding aan USB Type-C, studiomicrofoons, een verwijderbare harde schijf die de vervanging indien nodig vergemakkelijkt.

Wat betreft prijs en beschikbaarheid, de nieuwe uitrusting kan vanaf vandaag worden besteld en zal op 22 oktober bij de kopers aankomen. Ze kondigen aan dat het beschikbaar zal zijn voor $ 999 als vanafprijs en altijd in het geval van het 13,5-inch model. Als we de 15-inch willen, zal de prijs $ 1.199 zijn.

Surface Pro 7

Ef4x3suxuac5s 1
Ef4x3suxuac5s 1

In dit geval en zoals verwacht weinig nieuws, althans in het buitenland. Van de nieuwe Surface Pro 7 moet worden opgemerkt dat deze wordt geleverd met nieuwe interne componenten die de prestaties aanzienlijk verbeteren.

Aan de buitenkant weinig ontwerpwijzigingen. Een 12,3-inch PixelSense-display met een resolutie van 2.736 × 1.824 pixels en 267 PPI is nog steeds aanwezig. Een model dat wordt geleverd met afwerkingen in verschillende kleuren op het Alcantara-toetsenbord (zwart, kob alt, ijsblauw en klaproosrood).

Surfacepro7 3 1000x563
Surfacepro7 3 1000x563

In feite beweert Microsoft dat ze met de nieuwe Intel-reeks erin slagen om 2 keer meer kracht te bieden dan de Surface Pro 6 . Binnenin kun je kiezen tussen Microsoft Core i3, Core i5 en Core i7 met tot 16 GB LPDDR4x RAM en tot 1 TB opslag via SSD.

Ef4uebfx0aeko 9
Ef4uebfx0aeko 9

In de nieuwe Surface Pro 7 biedt de batterij nu 10,5 uur autonomie, iets dat inkrimpt met de 13,5 uur duur die wordt geboden door de Surface Pro 6.

Microsoft zegt dat de nieuwe Pro 7 wordt geleverd met een nieuwe Surface-pen die sneller is dan de oude. Het zet ook in op het behouden van de USB Type-A-poort, maar het toevoegen van de verwachte USB Type-C, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een Surface Connect-poort.

De Surface Pro 7 heeft een startprijs van $749 voor de Core i3-variant met 4GB RAM en 128GB opslag met pre-orders vanaf vandaag.

Surface Pro X

ProX1
ProX1

We verwachtten een model onder ARM-processors en hier hebben we het: het is de Surface Pro XEen apparaat dat aankomt met een gestileerde vorm dankzij de minimale en zeer dunne frames die het 12,3-inch scherm niet overdreven maken. Alleen het bovenste frame is dikker, om de sensoren en camera te huisvesten.

De Surface Pro X heeft een bijna randloos PixelSense-scherm met een 2.880 × 1.920 pixelresolutie en 267 PPI Het beschikt over een 11MP autofocuscamera aan de achterkant, een 5MP Full HD-camera aan de voorkant en ondersteunt objectgebaseerde audio van Dolby Atmos.

Daarin vinden we de Microsoft SQ1 SoC, een SQ1-chipset is een aangepaste chipset gemaakt door Microsoft op basis van een Snapdragon ARM-processor Met deze ontwikkeling zorgt Microsoft ervoor dat ze meer vermogen bereiken dan met de gebruikelijke ARM-chips. Om dit te bereiken werkten ze bovendien nauw samen met Qualcomm om de prestaties van de GPU te verbeteren en zo tot 2 teraflops aan grafische prestaties te behalen. De hardware wordt aangevuld met combinaties die tot 16 GB LPDDR4x RAM en tot 512 GB opslag via SSD mogelijk maken

Pro X
Pro X

De Surface Pro X beschikt over geavanceerde LTE-connectiviteit. Wat fysieke verbindingen betreft, biedt het de komst van de nieuwe USB Type-C-poorten met twee sockets en de klassieke Surface Connect. Batterij biedt tot 13 uur batterijduur met snelle oplaadmogelijkheid.

Pro X
Pro X

De Surface Pro X introduceert een stylus: de Surface Slim Pen Zeer vergelijkbaar in prestaties met de normale Surface Pen, hij heeft 4.096 drukpunten, maar is verbeterd in ontwerp en bruikbaarheid. Hij is dunner en lichter en kan nu worden opgeladen en opgeborgen in de nieuwe Surface Pro X Keyboard Type Cover.

Pro X
Pro X

Wat betreft prijs en beschikbaarheid, voor nu weten we dat de Surface Pro X vanaf vandaag beschikbaar zal zijn voor pre-order vanaf $ 999 en vanaf 5 november zal worden verzonden.

Surface Neo

Neo 2
Neo 2

Eindelijk is hier het langverwachte apparaat met twee schermen van Microsoft: de Surface Neo. Een model waarvan we de codenaam kenden, Centaurus, maar verder weinig. Nu brengt Microsoft ons zijn eigen apparaat met twee schermen.

In die zin draait het ontwerp van de Surface Neo om, en beter gezegd, een scharnier waarmee je het apparaat kunt opvouwen en als een enkel scherm kunt gebruiken of gebruik beide schermen tegelijkertijd. Een 9-inch scherm dat, wanneer uitgeklapt, 13,1 inch bereikt.

Neo
Neo

Elk scherm heeft een redelijk goede dikte van slechts 5,6 millimeter. En zoals het al bekend was dankzij de geruchten, werkt deze Surface Neo op Windows 10X, het nieuwe besturingssysteem van het bedrijf dat, met een verbeterde interface die is ontworpen om zich aan te passen aan het dubbele scherm, een nieuwe categorie software.

Neo
Neo

Deze nieuwe Surface is compatibel met de nieuwe Surface Slim-pen, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is door op de achterkant te plakken. Het biedt ook een alternatief toetsenbord dat apart wordt verkocht. Dit is ook bevestigd door een systeem van magneten aan de achterkant waardoor het kan worden opgevouwen en op een van de schermen kan worden geplaatst als een traditioneel toetsenbord.

Surface Neo en Windows 10X

Neo
Neo

Een toestel dat werkt op Windows 10 X, het voorstel van Microsoft om Windows naar vouwschermen te brengen met al zijn eigenaardigheden. Zeer vergelijkbaar met de originele Windows, het heeft het startmenu, het zoekveld, de ondersteuning van dezelfde applicaties en dit alles voegt een aantal specifieke opmerkingen toe.

Dus, bij gebruik op een dubbel scherm, laat Windows 10X toe om zich aan te passen aan de oriëntatie van het scherm, of het nu in liggende of staande modus is. We kunnen met beide schermen communiceren en applicaties van de ene naar de andere verplaatsen door ze te slepen en neer te zetten voor het geval je op een dubbel scherm wilt werken of een enkele app die het hele oppervlak in beslag neemt.

Als we het dockbare toetsenbord gebruiken dat we eerder hebben gezien, zullen we de zogenaamde Wonderbar zien verschijnen, een soort TouchBar die we kunnen configureren naar onze grillen en behoeften. We kunnen een video bekijken, die ruimte gebruiken als afspeelbediening…

Wat betreft prijs en beschikbaarheid… de Surface Neo duurt meer dan een jaar. Komt pas met Kerstmis 2020.

Surface Duo

Duet 1
Duet 1

We gaan geen herinneringen ophalen aan het falen van Microsoft op telefoons. We wisten dat ze het opnieuw zouden proberen en… hier is het "nog één ding": het is de Surface Duo.

duet 2
duet 2

De Surface Duo is een opvouwbare Android-telefoon met twee schermen. Een apparaat van het merk Surface als resultaat van de overeenkomst met Google die de Android-ervaring naar het Surface-assortiment wil brengen. Het biedt een soortgelijk ontwerp als de Surface Neo en zijn dubbele scherm.

Dankzij het scharniersysteem kunnen de twee schermen van de Surface Duo 360 graden draaien en kan het worden gebruikt in tablet- of compacte telefoonmodus.

Duo 3
Duo 3

Dubbele schermen zorgen voor iets nieuws omdat de Surface Duo twee verschillende apps tegelijk kan draaien, één op elk scherm. Je kunt de schermen ook in liggende modus configureren en een ervan gebruiken als toetsenbord of bedieningspaneel voor games.

Net als de Surface Neo wordt naar verwachting pas met Kerstmis 2020 op de markt gebracht. Een manier, volgens Microsoft, om het voor ontwikkelaars gemakkelijker te maken om applicaties voor de Surface Duo te maken die zijn aangepast aan hun mogelijkheden.

Populair onderwerp