Microsoft brengt Build 18362.10022 uit op de Slow Ring om de herfstupdate-release op te poetsen

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 18362.10022 uit op de Slow Ring om de herfstupdate-release op te poetsen
Microsoft brengt Build 18362.10022 uit op de Slow Ring om de herfstupdate-release op te poetsen
Anonim

Microsoft is begonnen met de implementatie van een nieuwe build met het nummer 18362.10022. Een build die wordt gedistribueerd naar alle gebruikers binnen het Insider-programma die deel uitmaken van de Slow Ring en die de implementatie van de volgende grote Windows 10-update moet voorbereiden.

Een build die nog een stap vertegenwoordigt in wat de lancering van de 19H2-tak van Windows 10 zal zijn en die alle nieuwe functies dichterbij brengt, terwijl de nog aanwezige fouten worden gecorrigeerd in genoemde ontwikkeling.

Verbeteringen en nieuwe functies

ramen
ramen

Deze build bevat de verbeteringen en correcties van KB4515384 die we ons herinneren, in het begin veroorzaakte het verbindingsproblemen van gebruikers. Tegelijkertijd voegt het algemene verbeteringen toe aan de algemene kwaliteit van de werking van 19H2. In die zin zijn dit de verbeteringen die bij deze build horen:

  • Updates om de beveiliging te verbeteren bij het gebruik van Internet Explorer, Microsoft Edge, netwerktechnologieën en invoerapparaten zoals een muis, toetsenbord of pen.
  • Updates om gebruikersnamen en wachtwoorden te verifiëren.
  • Updates om bestanden op te slaan en te beheren.
  • Updatet een probleem dat een code 52-fout veroorzaakt bij het verbinden van een Bluetooth-audioapparaat.
  • Biedt bescherming tegen een nieuwe subklasse van speculatieve zijkanaalkwetsbaarheden, bekend als Microarchitectural Data Sampling, voor 32-bits (x86) versies van Windows (CVE-2019-11091, CVE-2018-12126, CVE -2018 -12127, CVE-2018-12130). Gebruik de registerinstellingen zoals beschreven in de artikelen over Windows Client en Windows Server. (Deze registerinstellingen zijn standaard ingeschakeld voor Windows Client OS-edities en Windows Server OS-edities.)
  • Verhelpt een probleem dat een hoog CPU-gebruik van SearchUI.exe veroorzaakte voor een klein aantal gebruikers. Dit probleem doet zich alleen voor op apparaten waarop zoeken op internet met Windows Desktop Search is uitgeschakeld.
  • Er is een probleem opgelost dat een code 52-fout veroorzaakte bij het verbinden van een Bluetooth-audioapparaat.
  • Beveiligingsupdates voor Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Windows App Platform en Frameworks, Windows Input en Composition, Windows Media, Windows Fundamentals, Windows Authentication, Windows Cryptography, Windows Datacenter Networking, Windows Storage and Filesystems, Windows Wireless Networking, de Microsoft JET Database Engine, Windows Kernel, Windows Virtualization en Windows Server.

Tegelijkertijd zegt de aankondiging dat ze zullen beginnen met het maken van voorlopige functie-updates voor Windows 10 beschikbaar voor IT-beheerders die de Windows Server Update Service (WSUS) gebruikenRapportage op de tegelijkertijd kunnen klanten van het Windows Insider-programma nu Microsoft-ondersteuning aanvragen voor Windows 10 versie 1909 (19H2) builds in de Release Preview en Slow Ring.

Als je deel uitmaakt van de Slow Ring binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die vooral gericht is op het verbeteren van de prestaties van het besturingssysteem.

Populair onderwerp