Project xCloud een beetje dichterbij: Microsoft opent de registratieperiode, hoewel voorlopig beperkt tot slechts drie landen

Inhoudsopgave:

Project xCloud een beetje dichterbij: Microsoft opent de registratieperiode, hoewel voorlopig beperkt tot slechts drie landen
Project xCloud een beetje dichterbij: Microsoft opent de registratieperiode, hoewel voorlopig beperkt tot slechts drie landen
Anonim

Google Stadia en Project xCloud zijn de twee speerpunten of in ieder geval de meest ambitieuze voorstellen als het gaat om het streamen van videogames. Van Google Stadia weten we dat het over een paar weken in november aan zijn reis zal beginnen en van Project xCloud, het voorstel van Microsoft, weten we nu dat de deadline voor registratie in de openbare testfase al is ingeschakeld

Een Xbox One-achtige ervaring hebben vanaf een breed scala aan apparaten is de belofte van Project xCloud. En voor de meest ongeduldige heeft Microsoft bevestigd dat het heel dicht bij het starten van de bèta is waarvoor het een pre-registratieperiode opent.

Project xCloud een beetje dichterbij

Wolk
Wolk

Voorlopig hebben alleen gebruikers in de VS, het VK en Zuid-Korea toegang wanneer de eerste openbare test van Project xCloud arriveert. In feite, om het proces te starten en a hebben de registratieperiode in deze markten geopend en de verwachting is dat de uitnodigingen in fasen zullen binnenkomen.

Naast de beschikbaarheid heeft Microsoft enkele details verstrekt om meer te weten te komen over hoe u aan de slag kunt gaan met Project xCloud. In eerste instantie ondersteunt het slechts vier games (Gears 5, Halo 5: Guardians, Sea of Thieves en Killer Instinct) die gratis zullen zijn voor de duur van de testfase.

Als u geïnteresseerd bent om u aan te melden voor de testfase, moet u weten dat er een reeks vereisten is waaraan u moet voldoen, behalve dat u in een van de landen woont die profiteer van de bèta.

Het is noodzakelijk om een telefoon of tablet te hebben met een Android-versie gelijk aan of groter dan 6.0 Het moet ook minimaal Bluetooth 4.0 hebben (beter als het Bluetooth 5.0 is) en een Wi-Fi-verbinding in de 5 Ghz-band van ten minste 10 Mbps of in plaats daarvan een mobiel data-abonnement met vergelijkbare snelheid.

Om te kunnen spelen is het nodig een Xbox draadloze controller met Bluetooth te hebben en als extra voegen ze eraan toe dat het interessant zal zijn om de clip en ondersteuning voor de mobiel, die apart wordt verkocht.

Als je aan al deze parameters voldoet, hoef je je alleen maar te registreren op de xCloud-website (we hebben de links bijgevoegd), wacht op de uitnodigingsmail en download de gratis Xbox Game Streaming-app dat over een paar dagen wordt geüpload naar de Google Play Store.

Met het begin van de bètafase of testfase wil Microsoft de prestaties van Project xCloud testen in open omgevingen, in omstandigheden die veel meer lijken op die in de echte wereld dan die aangeboden door interne tests.

Hoewel de service een abonnement vereist, tijdens de testfase is de toegang gratis Het v alt nog te bezien hoe lang deze periode zal duren, aangezien Microsoft niet heeft gegeven een termijn. Op dezelfde manier en zoals verwacht, kennen we geen releasedatum na de maand oktober als kader om te beginnen met testen.

Populair onderwerp