Microsoft brengt twee nieuwe builds uit binnen het Insider-programma in de Release Preview Ring

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt twee nieuwe builds uit binnen het Insider-programma in de Release Preview Ring
Microsoft brengt twee nieuwe builds uit binnen het Insider-programma in de Release Preview Ring
Anonim

In het midden van de week en om te praten over nieuwe Microsoft-builds en we spreken in het meervoud, aangezien met deze release het in Redmond gevestigde bedrijf de release opnieuw vertakt volgens de build die elk team gebruikt momenteel.

Builds die door Microsoft zijn uitgebracht, dragen respectievelijk het nummer 18362.385 en 18363.385 en komen overeen met patch KB4517211. Beide worden uitgebracht in de Release Preview-ring, de eerste arriveert in de 19H1-tak terwijl de ten tweede is een voorbeeld voor de 19H2-tak.

Distributie is afhankelijk van de build die elk team momenteel gebruikt:

 • Leden van het Insider-programma die zich in de Release Preview Ring op branch 19H1 en met build 18362.329 bevinden, hebben dus toegang tot build 18362.385.
 • Van hun kant zullen Release Preview Insiders die in 19H2 zijn Build 18363.329 in staat zijn om Build 18363.385. te downloaden

Verbeteringen en nieuwe functies

Bouwen
Bouwen
 • Deze update bevat 5 oplossingen om problemen met Windows-containers op te lossen en stelt de host in staat om containers op een lager niveau op het hoogste niveau uit te voeren voor sandboxing (Argon).
 • Een oplossing toegevoegd waardoor OEM's de latentie van inkten kunnen verminderen op basis van de hardwaremogelijkheden van hun apparaten in plaats van te worden beperkt tot de geselecteerde latentie in de typische hardwareconfiguratie door het besturingssysteem.
 • De functie voor sleutelrotatie of sleutelrotatie maakt de veilige overdracht van herstelwachtwoorden op door MDM beheerde AAD-apparaten mogelijk op verzoek van Microsoft Intune / MDM-tools of elke keer dat het herstelwachtwoord wordt gebruikt om de met BitLocker beveiligde schijf te ontgrendelen. Deze functie helpt voorkomen dat het herstelwachtwoord per ongeluk wordt vrijgegeven als onderdeel van het handmatig ontgrendelen van de BitLocker-schijf door gebruikers.
 • Change is geïntroduceerd om digitale assistenten van derden toe te staan om voice over lock-scherm te activeren.
 • Je kunt nu snel een afspraak maken rechtstreeks vanuit het "Agenda" vervolgkeuzemenu op de taakbalk. Klik gewoon op de datum en tijd in de rechterbenedenhoek van de taakbalk om het vervolgkeuzemenu Kalender te openen en kies de gewenste datum en begin met typen in het tekstvak; u ziet nu online opties om een tijd en locatie in te stellen.
Evenement
Evenement
 • Het navigatievenster in het "Startmenu" wordt nu uitgevouwen wanneer u er met de muis overheen gaat om beter te informeren waar de klik naartoe gaat.
 • Microsoft heeft de "banner"- en "Action Center"-afbeeldingen bijgewerkt bij het aanpassen van meldingen in apps om deze instellingen toegankelijker te maken en begrijpelijker.
Banner
Banner
 • De meldingsinstellingen in "Instellingen > Systeem > Meldingen" zullen nu standaard afzenders van meldingen sorteren op basis van de meest recent weergegeven melding, in plaats van de naam van de afzender. Dit maakt het gemakkelijk om frequente en recente afzenders te vinden en in te stellen. Microsoft heeft ook een instelling toegevoegd om het afspelen van geluid uit te schakelen wanneer meldingen verschijnen.
 • Microsoft geeft nu de opties weer om meldingen van een app/website direct in de melding in te stellen en uit te schakelen, zowel als een banner als in het "Actiecentrum".
 • Microsoft heeft een knop "Meldingen beheren" toegevoegdbovenaan het Action Center die de hoofdpagina met instellingen voor "Meldingen en acties" opent.
 • Microsoft heeft extra debugging-mogelijkheden toegevoegd voor nieuwere Intel-processors.
 • Microsoft heeft algemene verbeteringen aangebracht in de levensduur van de batterij en energie-efficiëntie voor pc's met bepaalde processors.
 • Een CPU kan meerdere "favoriete" cores hebben. Om betere prestaties en betrouwbaarheid te bieden, heeft Microsoft een rotatiebeleid geïmplementeerd dat het werk eerlijker verdeelt over deze favoriete kernen.
 • Microsoft heeft "Windows Defender Credential Guard" ingeschakeld voor ARM64-apparaten voor extra bescherming tegen diefstal van inloggegevens voor bedrijven die ARM64-apparaten in hun organisaties inzetten.
 • Microsoft heeft het voor bedrijven mogelijk gemaakt om het Windows 10 S-modusbeleid aan te vullen om traditionele Win32 (desktop)-apps van Microsoft Intune toe te staan.
 • Microsoft heeft de zoekfunctie van File Explorer bijgewerkt om webgebaseerde suggesties weer te geven naast bestanden die lokaal op de pc zijn geïndexeerd.
 • Microsoft heeft de mogelijkheid toegevoegd voor Verteller en andere ondersteunende technologieën om te lezen en te leren waar de FN-toets zich op toetsenborden bevindt en in welke staat deze zich bevindt (vergrendeld versus ontgrendeld).

Deze update wordt nu ook aangeboden als u Windows Defender Application Guard (WDAG) of containers gebruikt.

Als je deel uitmaakt van de Release Preview Ring binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update & Beveiliging > Windows Update"Een update die vooral gericht is op het verbeteren van de prestaties van het besturingssysteem.

Populair onderwerp