Optionele updates binnen Windows Update kunnen terugkeren met de 20H1-tak van Windows 10

Inhoudsopgave:

Optionele updates binnen Windows Update kunnen terugkeren met de 20H1-tak van Windows 10
Optionele updates binnen Windows Update kunnen terugkeren met de 20H1-tak van Windows 10
Anonim

We rijden al weken met nieuws over Windows 10-updates en nieuws dat niet bepaald goed is. Verplichte updates die ook vol zitten met bugs die ervoor zorgen dat apparatuur in veel gevallen niet goed werkt en gebruikers irriteren. En het probleem is dat die updates geforceerd worden.

Zodra we aandacht besteden aan Windows Update, verschijnt er een update die we moeten installeren, iets dat niet altijd gebeurde vóór de komst van Windows 10. In die tijd was er een in "Windows Update" genaamd "optionele updates" waarin updates verschenen waarvan de installatie, hoewel aan te raden, niet essentieel was. Een optie die zou kunnen terugkeren met de lente 2020-update.

Komen optionele updates terug naar Windows 10?

Bouwen
Bouwen

Nu de 20H1-tak van Windows 10 vermoedelijk in de lente komt, zouden gebruikers opnieuw de mogelijkheid hebben om bepalen welke updates ze willen installeren Dit zou het mogelijk maken om te discrimineren tegen updates die niet belangrijk zijn. Beveiligingspatches, stuurprogramma's… de gebruiker zou de controle terugkrijgen.

Het zou een methode zijn die ook zou helpen problemen te voorkomen zoals die we zien met sommige builds die door Microsoft zijn uitgebracht en die sommige gebruikers aan het denken zet en heroverweegt voordat ze een update installeren, bewust en bang voor de problemen die het hen kan geven.

De aanwijzing die deze verandering suggereert, is dat sommige leden van het Insider-programma die de nieuwste build van de 20H1-tak hebben geïnstalleerd, degene met het nummer 18980, hebben gezien hoe een sectie verschijnt met de kopje "bekijk optionele updates", binnen Windows Update.

Windows 10 Optionele updates 1
Windows 10 Optionele updates 1

Symptoom dat Microsoft misschien aan deze terugkeer werkt, bij het betreden van deze sectie zeggen degenen die het al actief hebben dat een lijst met optionele updates verschijnt (alle stuurprogramma's) die vrijwillig op de computer kan worden geïnstalleerd. Het is de gebruiker die, afhankelijk van zijn behoeften, beslist wat hij op zijn apparatuur wil updaten.

Windows 10 Optionele updates 2
Windows 10 Optionele updates 2
Windows 10 Optionele updates 3
Windows 10 Optionele updates 3

We kunnen niet wachten om meer details te weten te komen over Windows 10 in de 20H1-tak die in het voorjaar zou moeten verschijnen. We zullen penseelstreken kunnen zien in het Insider-programma die ons zullen vertellen of deze verbetering eindelijk de wereldwijde versie van Windows 10 bereikt die in het eerste deel van 2020 arriveert.

Populair onderwerp